Noutăți

Ghidul Miresei 31-10-2019 1036

Luna de miere în noiembrie-decembrie. Destinații perfecte

Luna de miere în noiembrie-decembrie. Destinații perfecte

Dacă ai programat luna de miere pentru perioada rece a anului, și anume lunile noiembrie-decembrie, atunci ai făcut cea mai potrivită alegere. Vei face economii, fiindcă există o gamă largă de reducere pentru acest sezon, îți vei reîncărca bateriile pentru sezonul de sărbători de la sfârșit de an și bineînțeles vei scăpa de rutină în plin an de lucru. Noi vă venim în ajutor și vă sugerăm câteva destinații turistice perfecte pentru luna de miere din lunile noiembrie-decembrie.

...

Bali

Insula Bali mai poartă numele de Insula Zeilor. Este un mix formidabil de artă, cultură și mâncare bună. Oamenii sunt ospitalieri, clima este blândă și plăcută, iar amintirile pe care le vei aduna acolo vor fi demne de înrămat. Terasele de orez din Bali sunt un punct care merită vizitat. Pe lângă aceste lucruri există și numeroase ocupații destinate în exclusivitate cuplurilor de îndăgostiți, cum ar fi couple yoga.

...

...

Thailanda – Phuket

Vrei o lună de miere de neuitat, dar nici nu ai vrea să te aglomerezi și ai un buget restrâns? Alege Thailanda – Phuket în lunile noiembrie sau decembrie. Insula Phuket se mai numește Insula Zâmbetului și este localizată în Oceanul Indian, la “doar” 860 de kilometri de Bangkok.

...

...

Malaezia – Kuala Lumpur

Malaezia nu este numai cum se vede la televizor sau cum se aude prin articolele menite să prezinte doar ce-i rău. Malaezia este o oază de relaxare, dacă știi încotro să te îndrepți. O lună de miere în Malaezia este numai bună dacă tânjești după liniște și momente de încărcare cu energie. Kuala Lumpur te va întâmpina cu o mulțime de verdeață, natură primitoare, mâncăruri care mai de care mai apetisante și ce e cel mai interesant este că aici vei afla și cunoaște cultul relaxării.

...

...

Tirol – Austria

Tirol este un rai al stațiunilor de schi. Și asta pentru că se gândește la tot ce ai nevoie. Tirol are multe variante de oferit și este preferat de foarte multe cupluri pentru că vine în întâmpinare cu oferte care mai de care mai atrăgătoare. Ca să nu mai vorbim despre luxul asigurat și despre niște condiții care te vor face să nu mai vrei să pleci.

...

...

Țara Norului Alb – Noua Zeelandă

Sună ca un ținut din basme? Chiar așa și arată. Această destinație este perfectă pentru un cuplu de aventurieri, dar în același timp perfectă pentru doi oameni care caută deconectarea totală.Poți vizita vulcani activi aici și poți încerca activitățile specifice unui mers la munte. Peisajul te ține departe de tot înseamnă urban și alterat de mâna omului.

...

Honolulu – Hawaii

Oceanul te va atrage către el precum un magnet de relaxare. Peisajele cu verde virgin și apă albastră prin care vezi nisipul de pe fundul mării te vor transporta automat într-o stare de relaxare completă. Îți recomandăm să lași laptopul în camera de hotel și dacă totuși vrei să faci poze cu telefonul, nu le urca pe Instagram sau Facebook imediat. Ai nevoie de fiacare clipă petrecută aici pentru relaxare și încărcare. Nu degeaba se spune că Hawaii este ca o baterie externă pentru cei care caută căldură și relaxare în anotimpurile reci.

...

Santa Cruz de Tenerife – Spania

Este foarte bine dacă înainte să plecați în luna de miere în această zonă să vă faceți o listă de atracții turistice. Spunem asta pentru că dacă plecați fără un plan, riscați să vă încurcați în atracțiile turistice – și sunt destul de multe.

...

Buenos Aires, Argentina

Buenos Aires este un loc la care mulți visează. O lună de miere în Buenos Aires este un soi de împrospătare a culturii și un prilej foarte bun de a cunoaște lucruri și a trăi experiențe noi. De asemenea, Buenos Aires este destinația perfectă pentru o luna de miere in noiembrie sau decembrie.

...

Ție care destinație ți-a făcut din ochi? Ai ales deja una? Hai în luna de miere. Să ai parte de una deosebit de frumo

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!