Noutăți

Restaurante 17-03-2020 2208

Locații inedite pentru nuntă: castel, muzeu sau cort?

Locații inedite pentru nuntă: castel, muzeu sau cort?

Fiecare cuplu își dorește o nuntă deosebită, iar locația în acest sens joacă un rol semnificativ. În cazul în care ideea de a face petrecerea nunții tale într-un restaurant nu te mai impresionează, atunci îți prezentăm câteva locații inedite pentru una dintre cele mai frumoase zile din viața ta.

... ...

Muzeu

Chiar dacă aparent sună practic imposibil, totuși cu mai multe pregătiri și negocieri organizarea ceremoniei în incinta unui muzeu este ceva real. Dacă optezi pentru o nuntă restrânsă și alegi să faci o masă de tip fourchette poți lua în considerație această locație. Fotografiile din ziua nunții tale vor fi superbe, iar toți cei prezenți se vor simți de-a dreptul special, în incinta unei locații atât de deosebite.

... ...

...

Castel

Această locație este una perfectă pentru cei care își doresc o nuntă în stil de basm.  Dacă pe teritoriul țării noastre nu există castele propriu-zise, atunci găsești un asemenea tip de locație în țara vecină – România. Poți opta și pentru destinații mai îndepărtate, cum ar fi Germania sau Elveția, țări care sunt vestite datorită castelelor impunătoare. Sunt castele în anumite orașe sau la marginea orașelor, iar sentimentul pe care îl ai când ajungi acolo este de într-adevăr de nedescris. Deși este greu de ajuns la destinație, te asigurăm că invitații tăi vor fi dea dreptul surprinși.

... ...

Plajă

Nunțile pe plajă sunt preferate de cuplurile care adoră marea și libertatea. Nisipul fin, valurile pe fundal, flori, coronițe în păr, briza și soarele, alcătuiesc un decor relaxant, iar astfel ceremoniile și petrecerile se transformă în amintiri de neuitat. Poți opta pentru o nuntă restrânsă pe o plajă din străinătate cu câțiva membrii ai familiei și prieteni.

... ...

Cabană la munte

Dacă iubești muntele, atunci organizează și ziua nunții tale într-o cabană la munte. Nimic nu se compară cu foșnetul unei păduri și liniștea unui lac. Da, este posibil. Poți alege acest tip de locație  în cazul în care vorbim despre o nuntă relativ mică, unde ai posibilitatea să te bucuri de câteva zile liniștite cu familia și cei mai apropiați prieteni.

... ...

Recepția unui hotel

Cu toții am trecut pe lângă hoteluri care ne-au luat privirile datorită  stilului sofisticat și luxos. Majoritatea acestor hoteluri dețin și un restaurant și chiar săli de evenimente unde se organizează nunți extravagante. Profitând de decorul oferit,  ai la îndemână atât cazarea cât și recepția într-un singur loc, toate cu serviciile de top ale unui hotel. Un avantaj este că nu e nevoie de deplasări în alte orașe, pentru a caza invitații veniți la nunta ta.

...

...

Cort

O nuntă în cort este o opțiune minunată pentru nunțile de vară, mai ales dacă ești nostalgic după vremurile când toate nunțile se organizau anume în cort. Corturile pot fi asamblate în diferite locații. Chiar dacă unele corturi sunt amplasate la periferiile orașelor, este compromisul pe care îl faci pentru a te bucura de natură și serviciile de tip restaurant. Dacă alegi un cort amplasat în curtea unei pensiuni, poți să te cazezi și respectiv să faci toate pregătirile de rigoare.

... ...

...

Cu băuturi și gustări te ajută companiile de catering, printre care: Micro Catering”, “Events Catering”, “Amaris Catering”, “Vip Bar”, “Truth Bar”, “Ice Bar Mobil”.

... ...

Sunt doar câteva dintre sugestiile noastre, care sperăm că te-au inspirat. Ține cont de numărul de invitați, preferințele pe care le ai și ideile tale, iar noi suntem siguri că astfel nunta ta va fi una de-a dreptul specială.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!