Noutăți

Povești adevărate 16-03-2018 8206

"În timpul pregătirilor deja îmi părea rău că am acceptat cererea în căsătorie!" Interviu cu mireasa Elena Hohlan

"În timpul pregătirilor deja îmi părea rău că am acceptat cererea în căsătorie!" Interviu cu mireasa Elena Hohlan

Cine poate da cele mai bune sfaturi viitoarelor mirese dacă nu o proaspătă mireasă care nu demult a trecut prin toată aventura de a-și organiza propria nuntă.

Elena Hohlan și-a jucat nunta în vara lui 2017 și este eroina de astăzi a rubricii “Povești Adevărate”. Într-un interviu exclusiv pentru Marry.md, ea ne-a povestit despre experiența ei de mireasă. 

Să vedem cum a fost!

 

... 1. El m-a cerut în căsătorie ...

Era o zi răcoroasă, era 18 noiembrie, eu am plecat cu prietenele la sushi într-o cafenea din capitală. Era o zi simplă, nici habar nu aveam că acea zi va fi ZIUA cea mare!

Eram cu fetele, vorbeam, făceam selfie-uri și când colo apare EL, dar nu singur, ci cu pisicul nostru în brațe și cei mai apropiați prieteni ai lui. Începuseră să-mi tremure mâinele și să-mi sară inima din piept, îl priveam și stăteam nemișcată, probabil eram în șoc.

El, la fel cu emoții puternice, s-a cam bâlbâit și în final a pus întrebarea: 'Vrei să fii soția mea?' După care a urmat răspunsul meu: 'DAAAA!' În concluzie pot spune că a fost ceva simplu, dar spontan și da, foaaaaarte plăcut! 

 ...

 

... 2. Mereu mi-am dorit o nuntă ...

... deosebită ... După părerea mea, nunțile tradiționale moldovenești sunt plictisitoare (rog să nu-mi sară în cap cele care iubesc tradițiile, e doar părerea mea subiectivă).

Spălatul mâinilor la nași, jucatul colacilor, dezbrăcatul miresei, oastea socrilor și etc. sunt oribil de plictisitoare!

Eu am vrut și am făcut o nuntă veselă, nebunatică și cu decor în stil pisicesc, pentru că iubesc foarte mult pisicile. Un mare plus a fost că am făcut nunta singuri și nu am permis nimănui să intervină, nu am cerut și nu ne-a interesat nici o părere!

 

...

...     ...

 

Nu am avut lăutari și nici dansatori, pentru că dansatoarea serii am fost chiar eu și vornicelele mele, care i-am pregătit mirelui o surpriză HOT, un dans foarte sexy!

Am vrut totuși să păstrez acel suflu de tradiție și am făcut dezbrăcatul miresei, doar că puțin modificat. M-am dezbrăcat la propriu de rochia de mireasă pe un fundal de muzică lentă, doar că nu am rămas goală, evident, ci aveam pe mine o salopetă mulată. La finele dansului invitații s-au apropiat și ne-au înmânat cadourile.

 

... 3. Primul lucru pe care l-am făcut după ce am ales data nunții a fost să ...

... intru în panică, pentru că nu știam de unde s-o apuc și ce să fac, mi se părea foaaaarte complicat. Deja îmi părea rău că am acceptat cererea în căsătorie, dar, treptat, mai citeam pe Net, mai vorbeam cu prietenele care au trecut prin asta, și într-un final a ieșit exact ce am vrut! 

 

...

...

 

... 4. Când te pregătești de nuntă este important să ...

... să știi ce vrei! Și e important să ai bani :D pentru că serviciile prestatorilor sunt super scumpe, chiar exagerate, aș spune eu! Eu, totuși, am încercat să fac petrecerea cu gust, dar și cu prețuri cât de cât pământești.

Și, desigur, trebuie să dispui de mult timp și mult efort, pentru că să organizezi o nuntă nu e deloc simplu. 

 

... 5. Cel mai stresant moment din timpul pregătirilor a fost ...

... dansul sexy alături de vornicele. Trebuia să mergem la repetiții și practic niciodată nu coincidea timpul liber pentru toate odată. Intram în panică că se apropia ziua, iar dansul nu era gata! 

 

... 6. Obiceiul tradițional la care am renunțat a fost ...

Am renunțat la toate, pentru că nu-mi plac și niciodată nu am vrut să fac o nuntă cu tradiții! De fapt au fost păstrate câteva, însă modificate complet, pentru a trezi curiozitatea invitaților.

 

 ...

 

... 7. Când alegi restaurantul pentru nuntă, trebuie să ...

... să îl simți. Pur și simplu îl simți și atât! Eu și soțul meu nu suntem genul de oameni care să umble tot orașul pentru a găsi ceva.

Sinceră să fiu, înainte să ne decidem, am văzut doar 4 sau 5 restaurante și din aceastea am ales unul și atât.

 ...

 

... 8. Ce specialiști te-au ajutat să ai cea mai frumoasă nuntă?

Câțiva din prestatorii de servicii de la nunta noastră sunt:

1. Bogdan Dascăl - e foarte plăcut ca om și are o voce fenomenală; moderează nunta pur și simplu wow; am doar cuvinte de laudă în adresa lui!

2. Olga Plesco - părerea mea e că dacă nu vrei să îți bați capul în timpul nunții, neapărat ai nevoie de un coordonator! Eu am avut norocul să câștig serviciile ei gratuit la o tombolă și ajutorul ei a fost imens!

3. Premium Decor - doar la ei am găsit decorul de care am avut nevoie și anume în stil ALB-NEGRU și la un preț foarte bun, apropo.

4. Dj Oops - cea mai bună alegere a fost să luam un DJ în loc de o trupă live! Deloc nu s-a simțit lipsa lăutarilor și etc.

5. Amaris Garden - această sală de nunți este foarte frumoasă, cu un design plăcut, mâncarea este foarte gustoasă, chelnerii amabili!

6. Invitatul special, pe care l-am luat special pentru părinți a fost Igor Cuciuc, el chiar știe să ridice lumea în picioare!

7. Cabina Foto - e chiar veselă și distrează oaspeții și le mai rămâne și o amintire frumoasă.

8. Foto Black Cat Studio - l-am ales pentru că mi-a plăcut denumirea, și mă bucur ca nu m-au dezamăgit; pozele sunt naturale și, cel mai important, e că toate momentele frumoase au fost imortalizate.

9. Video - Serghe Turcininov, preț bun și calitate! Recomand!

 

... 

 

 ... 9. Ziua nunții a fost ...

... un scurt metraj, în care protagoniștii am fost noi. Multe emoții, lacrimi de fericire și o senzație nemaipomenită și extrem de plăcută!

 

...

 

...

 

... 10. Ce situații interesante ați avut la nuntă?

Și iarăși revin la dansul meu cu vornicelele, cred că a fost cel mai stresant moment al serii. Ideea era că la început eu să ies singură să dansez, apoi urma să iasă ele.

Primul pas din dans a fost super emoționant, îmi tremurau picioarele și aveam amețeli. Credeam că cad jos de la atâtea emoții! Toți invitații atât de tare aplăudau și strigau, încât nu auzeam muzica și am încurcat un pic mișcările, dar apoi "m-am luat în mâini" și am dansat destul de ok!

 

...

 

... 11. Recomand viitoarelor mirese să ...

... nu asculte sfaturile nimănui și să facă nunta așa cum simt!

Pentru că momentele frumoase trebuie trăite intens, iar atunci și satisfacția este mai mare! Când te uiți la video și spui: 'Da, nunta visurilor mele a devenit realitate!' Aceasta este adevărata fericire!

Fii o mireasă nu doar frumoasă, ci și originală! 

 

... ... ...

 

Elena, Marry.md îți mulțumește pentru tot ce ai împărtășit cu noi! Casă de piatră și o iubire lungă, lungă!

 

Vrei ca și povestea ta de nuntă să apară pe blogul Marry.md? Completează acest formular, iar noi vom publica un interviu cu tine! Fii vedeta noastră și inspiră viitoarele mirese!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!