Noutăți

Organizare Nuntă 14-02-2020 963

Idei originale pentru o nuntă deosebită

Idei originale pentru o nuntă deosebită

Nunta este unul din cele mai frumoase momente din viața fiecărei persoane. Cu siguranță îți dorești ca ziua nunții să fie una cu totul specială. Noi îți sugerăm câteva idei și surprize pentru invitați, pe care le poți pune în practică, astfel încât acest eveniment să fie unul deosebit.

 ... ...

Angajează actori de pantomimă care să întâmpine invitații

Dacă nu mai vrei să pierzi timp cu primirea invitaților care uneori se poate desfășura și de-a lungul mai multor ore, trebuie neapărat să apelezi la profesioniști care vor întreține atmosfera și care vor face ca pozele de la nunta voastră să fie și mai pline de viață. Actorii de mimă și pantomimă sunt alegerea perfectă.  Mimi - Artiștii” “Statui Vivante” și “Lady Fourchette sunt cei la care poți apela, dacă ești tentat de această idee.

... ...

... ...

Alege un hashtag al nunții

Pentru că este inevitabil ca pozele de la nunta voastră să nu apară pe rețelele de socializare, ar fi perfect să le aveți pe toate la un click distanță pentru a le putea vedea mai ușor a doua zi. Poți face asta foarte ușor dacă stabilești un hashtag. Trebuie doar să îți anunți invitații înainte de eveniment și să pui câteva semne  vizibile în locația nunții tale. Poți începe chiar tu trendul cu o fotografie de la nuntă căreia îi atașezi și hashtag-ul. Vei avea oaspeți fericiți și multe fotografii ca amintire.

... ...... ...

Organizează un foc de artificii memorabil

Focurile de artificii se încadrează în categoria acelor lucruri care ne fascinează și pe care le așteptăm cu nerăbdare oricând. Dacă îți faci nunta într-un spațiu deschis care îți permite să îți delectezi invitații cu o asemenea surpriză, aceasta va fi probabil „scânteia” care va anima petrecerea la maximum. Cei de la "DINAMIT", "Fenix" și Sky Robots au niște oferte bune de tot.

... ...

Alege muzică de calitate

Muzica face diferența între o petrecere de succes și una eșuată. Dacă știi să o alegi, creezi emoții și faci așa încât fiecare invitat să se simtă bine. Nu lăsa muzica la voia întâmplării, fă-ți din timp o listă de genuri preferate, melodii și creează un playlist adecvat. Dacă vrei ca muzica să fie interpretată live, stabilește din timp cu cei care vor întreține atmosfera, care sunt piesele din repertoriul lor ca să te asiguri că nu există incompatibilitate. "WOW Band", "ILEN & Power Orchestra Moldova", "Sandu Leahu & Liliana Sorici și STIL BAND", "ELITE – QUARTET",  "Revaband & Cezara" – sunt doar câteva dintre band-urile la serviicle cărora poți apela.

... ...

Litere supradimensionate – special destinate pozelor

Sunt destul de trendy literele supradimensionate și cu siguranță găsești de unde să cumperi sau chiar să închiriezi unele. Te asigurăm că locul unde se amplasează aceste litere va fi printre cele mai preferate locuri de către invitați, iar fetele vor sta în coadă pentru a face o poză, pe care ulterior să o încarce pe Instagram. Vezi cu ce oferte vin cei de la "Magic Day", "Say Yes", ”Christine Event Decor”.

... ...

...

Sunt doar câteva dintre idei. Apelează la imaginație și creativitate și cu siguranță vei avea parte de o zi a nunții de-a dreptul specială.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!