Noutăți

Cuplu și sex 13-12-2018 943

Horoscopul DRAGOSTEI pentru 2019! Ce zodii vor avea ghinion sau își vor găsi fericirea

Horoscopul DRAGOSTEI pentru 2019! Ce zodii vor avea ghinion sau își vor găsi fericirea

Anul 2019 va fi cu noroc pentru unele zodii - fie își măresc familia, fie reaprind flacăra pasiunii în cuplu. Pentru altele, însă, acest an aduce tensiuni sau chiar rupturi în viața personală. 

... Horoscop 2019 – Berbec

Mai mult ca niciodată, în 2019 veți lupta pentru a vă menține relația. Vă veți concentra să reaprindeți flacăra pasiunii în cuplu și să faceți planuri pentru viitor.

Celibatarii vor ajunge la concluzia că nu are rost să se grăbească. Se vor concentra mai mult pe evoluția socială decât pe găsirea jumătății.

... Horoscop 2019 – Taur

Petreceți prea mult timp la muncă, iar acest lucru se simte în viața de cuplu! Este bine de știut că, dacă relația voastră trece printr-o fază dificilă, doar prin comunicare veți primi răspunsuri la întrebările care vă macină. Iar taurii singuri sunt deciși ca în 2019 să dea uitării celibatatul.

... Horoscop 2019 – Gemeni

Aveți tendința să vă neglijați partenerul în favoarea carierei. Dacă nu remediați acest lucru, riscați să aveți neplăceri în cuplu. Celibatarii vor acorda o importanță mai mare întâlnirilor - deschideți ochii, pentru că sufletul vostru pereche nu e prea departe.

... Horoscop 2019 – Rac

Aveți impresia că sunteți de prea mult timp împreună, iar acest lucru creează frustrări. Dacă nu intrați în panică și vă schimbați atitudinea, sunteți pe deplin capabili să readuceți entuziasmul și armonia în cuplul vostru.

... Horoscop 2019 - Leu

Viața sentimentală a Leilor este monotonă și e timpul să reaprindeți flacăra în cuplu. Persoanele singure vor avea ocazia să se apropie de cineva cu care vor fi cu adevărat compatibile.

... Horoscop 2019 – Fecioară

La început de an, va exista o furtună în cuplu, pe care veți reuși să o depășiți, dacă veți da dovadă de răbdare și tact. Fecioarele singure nu sunt dispuse să întâlnească oameni noi, deși veți cunoaște anul acesta destui oameni cu care ați putea avea o legătură frumoasă.

... Horoscop 2019 - Balanță

În cuplul vostru a rămas puțină fantezie, iar grijile legate de job creează tensiuni. În loc să vă certați în mod inutil, profitați de părțile bune din relație. Celibatarii, spre deosebire de trecut, nu se mai avântă în relații, ci aleg să-și cunoască mai bine partenerul înainte ca lucrurile să devină serioase.

... Horoscop 2019 - Scorpion

Deși aveți puțin timp de petrecut în cuplu, reușiți să vă bucurați mereu unul de altul: vă exprimați des sentimentele, vă recunoașteți greșelile. Scorpionii singuri vor fi extrem de selectivi în plan sentimental, deoarece, ca întotdeauna, au de unde alege. 

... Horoscop 2019 - Săgetător

Săgetătorii știu cum să evite tensiunile în cuplu și să mențină armonia, ceea ce înseamnă că 2019 va fi un an extraordinar din punct de vedere al relațiilor pentru acești nativi. Săgetătorii singuri vor trebui să aleagă între cariera și dragoste, dacă vor o relație de durată.

... Horoscop 2019 – Capricorn

Veți da un suflu nou relației voastre. Chiar dacă sunteți foarte ocupați cu munca, vă asigurați mereu partenerul de sentimentele voastre. Celibatarii vor profita de această perioadă de singurătate din viața lor pentru a se gândi la direcția pe care doresc s-o urmeze în viața personală.

... Horoscop 2019 - Vărsător

Mai mult ca niciodată sunteți dispuși să faceți concesii pentru armonia în cuplu. Deveniți din ce în ce mai afectuoși cu partenerul, care nu este deloc deranjat de acest comportament. Pentru celibatari se poate spune că 2019 este cel mai bun an să-și găsească jumătatea!

... Horoscop 2019 – Pești

Veți face toate eforturile pentru a vă armoniza relația. Împreună veți începe noi proiecte, vă gândiți inclusiv să vă măriți familia cu un nou membru! Pentru celibatari este prioritară lărgirea cercului de cunoștințe.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!