Noutăți

Ghidul Miresei 25-08-2014 1038

Ghidul Miresei - episodul VII

Ghidul Miresei - episodul VII

Astăzi Ghidul Miresei vă îndeamnă să cunoașteți o frumoasă poveste de dragoste, condimentată cu emoții sincere și relevată chiar de către protagonista ediției cu numărul 7 a emisiunii noastre. Numele ei este Natalia – o tânără deosebită, care are un caracter temperat, o voce cristalină și-un suflet luminos. Ea, ca și toate eroinile edițiilor precedente, a venit să-și împlinească un vis, cel de a deveni mireasa perfectă. Pentru eroina de astăzi participarea la emisiune nu este o doar o provocare ci și o lecție extrem de importantă, de la care vrea să obțină maxim de cunoștințe, pe care urmeză să le aplice în practică foarte curând, chiar în ziua nunții ei. Ca orice mireasă modernă, Natalia vrea ca toate detaliile ce țin de înfățișarea ei în ziua marelui eveniment, să fie foarte bine uniformizate și puse la punct, de aceea a venit la salonul Apriori însoțătă de nimeni alta decât Albina Cozma, o prezență impecabilă, cunoscută pentru gustul său rafinat și stilul ireproșabil, ce-l adoptă în vestimentație și nu doar. Urmăriți în emisiune ce sfaturi i-a oferit Albina miresei noastre și dacă opiniile celor două în privința modelului rochiei de mireasă au coincis or ba. Noi vă spunem doar că rochia, în care Natalia va spune „DA” în fața altarului, este una absolut specială.

Între timp, mirele Nataliei nu a pierdut timpul în zadar, ci a vizitat salonul Florentino Delure unde a avut parte de o inițiere în arta alegerii costumului pentru ceremonii. Sarcina nu este nici pe departe una ușoară, or, numai un specialist cunoaște proporțiile corecte, textura potrivită și mai ales secretul asortării culorilor, pentru ca ținuta pentru ceremonie să fie ireproșabilă și să corespundă sută la sută rolului de mire. Lecția de stil, oferită de către Serghei Grigor, o puteți viziona de asemenea în această ediție a emisiunii.

Hair stilistul, Andrei Cocieru, și-a întâmpinat noua muză, așa cum ne-a obișnuit deja,  ca pe un adevărat „oaspete al casei”. Cum a reușit să-i ghicească dorințele Nataliei și să le combine cu ideile sale creative astfel încât să le transforme pe toate într-o realitate frumoasă,  doar el știe, noi însă putem să-i admirăm opera finală și să o apreciem la justa ei valoare.

Trebuie să menționăm faptul că aranjarea părului într-o coafură elegantă, a schimbat-o mult pe protagonista emisiunii, iar machiajul realizat de către Natalia Cornițel i-a pus în evidență trăsăturile frumoase ale feței și i-a definitivat imaginea. Pe lângă faptul că veți admira miraculoasa transformare a Nataliei într-o mireasă adevărată, veți putea afla și ce culori sunt recomandate pentru machiajul de mireasă, dar și câte ceva despre specificul make-up-ului pentru zilele cu temperaturi înalte.

În ediția de astăzi, Dumitru Talmazan ne îndeamnă să visăm în culori frumoase. Ce-ar însemna acest lucru? Nu vă dezvăluim toate tainele fiindcă le puteți descoperi singuri urmărind emisiunea, vă spunem doar că veți privi cu alți ochi subiectul alegerii culorilor dominante în decorul nunții voastre.

În final v-am pregătit farmecul unui apus minunat de soare, calmul ademenitor al naturii, două suflete pereche scăldate într-o singură picătură de dragoste și toate acestea redate prin obiectivul echipei ImageStudio, care a imortalizat în cel mai original mod aceste clipe unice.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!