Blog

02-10-2019 266

FOTO / Cele mai amuzante fotografii de nuntă

FOTO / Cele mai amuzante fotografii de nuntă

Multe chestii ciudate se întâmplă exact atunci când proaspeţii însurăţei încearcă să imortalizeze cele mai romantice momente, de care să se mândrească toată viața.

Pentru multe cupluri, viaţa în doi începe în cel mai surprinzător şi amuzant mod. Fix atunci când se pregătesc pentru o şedinţă foto care să le amintească de nunta ca-n poveşti se întâmplă ceva care dă totul peste cap şi stârneşte hohote de râs: un nene care pescuieşte şi ţine undiţa într-un fel care te face să crezi că urinează se iveşte în spatele mirilor care îşi doreau un cadru romantic, pe plajă, sau un cuplu proaspăt căsătorit e invadat de un „roi” de biciclişti dezbrăcaţi, ziua în amiaza mare, pe stradă.

Dar nu doar oamenii „se bagă în seamă” în pozele de nuntă, sunt şi multe animale: cai, cerbi, câini, chiar şi o balenă „a avut ceva de spus”.

Imaginile au fost incluse în concursul de fotografie organizat de Societatea internaţională a fotografilor profesionişti de nunţi, la secţiunea de umor. Joe Milton, preşedintele acestei organizaţii, spune că în 2015 s-au primit peste 20 000 de fotografii pentru cele 20 de categorii ale competiţiei. „Îmi plac toate imaginile, pentru umorul pe care îl generează. Îmi plac în special cele la care nu vezi din prima motivul pentru care să râzi, dar când priveşti mai atent în toată imaginea te prinzi”, a declarat Milton pentru „Daily Mail”.

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

Sursa: eva.ro

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!