Noutăți

Interesant 19-10-2017 1428

Dive părăsite sau care au părăsit la altar. Vedete cu mari drame în iubire

Dive părăsite sau care au părăsit la altar. Vedete cu mari drame în iubire

Julia Roberts

Kiefer Sutherland și Julia Roberts planuiseră să se căsătorească în 1991, în studioul 14 de la 20th Century Fox. Cu numai câteva zile înainte de ceremonie, actrița a fugit cu cel mai bun prieten al mirelui și l-a lăsat pe acesta cu buza umflată.

...

Gwyneth Paltrow

S-au cunoscut în anul 1995 în filmul "Seven" și au avut chiar parte de o petrecere de logodnă uriașă la casa părinților ei. Gwyneth și Brad voiau să se căsătorească în 1997, dar totul s-a anulat în acel an, pe motiv că niciunul nu era pregătit să își ia un asemenea angajament.

...

Demi Moore

Demi Moore și Emilio Estevez urmau să se căsătorească pe 13 decembrie 1986. Cei doi trimiseseră chiar invitațiile, dar cu puțin timp înainte de ceremonie au anulat și au spus că preferă să rămană doar prieteni. 

...

Evan Rachel Wood

Actrița care a devenit celebră datorită rolului din "Thirteen" a format un cuplu cu rockerul Marylin Manson, cu care a fost și logodită. Cei doi au trăit o poveste de iubire tumultuoasa, care s-a lăsat cu câteva despărțiri și împăcări. Cu toate că au fost logodiți și urma o nuntă pentru ei, Evan Rachel și Marylin și-au luat adio, iar sursele spun că el e cel care a pus punct relației.

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!