Noutăți

Cereri în căsătorie 02-01-2018 2123

De Revelion visurile devin realitate. O tânără din Cimișlia a fost cerută de soție pe scena de la Orhei

De Revelion visurile devin realitate. O tânără din Cimișlia a fost cerută de soție pe scena de la Orhei

Surprizele sunt cele care mereu marchează trecerea dintre ani într-un mod deosebit. De Revelion, un tânăr din Cimișlia a decis să-i ofere ultimei zile din an o semnificație deosebită, așa că i-a pregătit iubitei sale o surpriză pe care să o țină minte toată viața.

Într-o atmosferă de sărbătoare, chiar pe scena din Piața Vasile Lupu din Orhei, unde avea loc tradiționalul concert de Revelion, tânărul și-a cerut partenera în căsătorie.

Toată feeria momentului a început atunci când domnișoara a fost invitată pe scenă și întrebată ce i-a scris lui Moș Crăciun. Moderatorul evenimentului a afirmat că știe ce cadou își dorește fata, iar în câteva clipe pe scenă a apărut Marin, iubitul Irinei.

În același timp pe fundal a început să răsune o melodie pe care Irina a recunoscut-o din prima, semn că ar fi fost una specială pentru cei doi.

„Scumpa și gingașa mea floare, te-am întâlnit acum ceva timp în urmă, ne-am cunoscut prin telefon, te-am văzut din prima zi și m-am îndrăgostit de tine, ți-am dat o simplă întrebare - vrei să fii prietena mea? Tu ai spus că vrei să te mai gândești, fiind mai rapid și șmecher nu am așteptat deloc. Vreau să-ți doresc acest buchet de flori pentru așteptările tale și mai am o mică surpriză pentru tine și încă o întrebare la care nu o să-ți dau nici măcar un minut să te gândești: Vrei să fii soția mea...vrei să fii soția mea?”, a spun tânărul care cu greu și-a stăpânit emoțiile.

Răspunsul Irinei nu s-a lăsat multașteptat – un „Da” ferm.

...

...

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!