Noutăți

Organizare Nuntă 17-03-2021 1268

Alege ansamblul de dansatori pentru nunta ta din această listă

Alege ansamblul de dansatori pentru nunta ta din această listă

Orice eveniment, indiferent dacă este o nuntă, botez sau o petrecere privată este incompletă, dacă nu există un program artistic care să-i pună pe invitații tăi să se distreze sub ritmurile muzicii populare și nu doar. Bineînțeles vorbim acum despre dansatori la evenimente.

Dansatorii buni știu cum să încingă atmosfera și să-i încurajeze pe toți să participe la dansurile populare sau cum să performeze stiluri de dansuri speciale care să răpească privirile tuturor. 

Reamintim că există mai multe programe care includ dansuri specifice fiecărui eveniment, care au o anumită durată. De asemenea serviciile pot fi personalizate, din acest motiv, dacă ai anumite preferințe – nu ezita să vii cu idei și propuneri! La rândul său echipa de dansatori îți vor comunica ce includ ofertele lor. 

 

În acest articol ai câteva sugestii de ansambluri și formații cu ani de experiență, care vor transforma petrecerea ta într-un eveniment unic și memorabil.

 

Trupa “SUCCES”

...

Trupa SUCCES este o echipă de dansatori profesioniști, plini de energie și dornici să transforme fiecare petrecere într-o sărbătoare adevărată. Creativi și flexibili pentru orice fantezie coregrafică și ideie propusă de viitorii miri.

Nr. de contact: (+373)78714707 /(+373) 68218475

 

Ansamblul de dans “Fluieraș”

...

Dacă dorești  să ai parte de o seară de neuitat și cu multă voie bună, Ansamblul de dans Fluieraș” îți oferă toate ingredientele unei petreceri de vis!Membrii echipei de dansatori profesioniști Fluieraș” sunt plini de energie și dornici să transforme fiecare petrecere într-o sărbătoare adevărată. 

Nr. de contact: (+373) 79 588 206

 

Ansamblul “Joc Basarabesc”

...

Ansamblul “Joc Basarabesc” este o echipă de dansatori profesioniști. Din dragoste față de meseria pe care o au, tinerii dansatori sunt bucuroși să participle la organizarea artistică a evenimentului tău, astfel, să-ți transforme petrecerea în cel mai frumos eveniment din viața ta.

Nr. de contact: +373 60 950 698 /+373 68 071 955

 

Ansamblul “OLIMP”

...

Colectivul de dansatori  “ Showballet OLIMP” este  alegerea perfectă pentru evenimentul tău .Ansambul îți pune la dispoziție un program artistic unic, ce include dansuri populare jucate „cu mult foc”, traditii si obiceiuri de nuntă executate cu acurateţe, cât și un show coregrafic latino-american, care va incendia atmosfera serii și va entuziasma oaspeții Dvs.

Nr. de contact: (+373) 697 66 744

 

Dansatorii “Dance family”

...

Show Balletul “Non Format” au în program dansuri inedite pentru evenimentele tale(nunți, cumătrii, corporative, zile de naștere etc) având la bază dansatori profesionali, flexibili pentru orice fantezie coregrafica cu scopul de a sublinia evenimentul tău într-un format nou și de a dărui emoții pozitive și amintiri plăcute ție și tuturor invitaților tăi.

Nr. de contact: (+373) 79651500

 

Dansatori “vatra neamului"

...

Fie că îți dorești o aniversare impresionantă, o nuntă de vis sau o petrecere grandioasă, Dansatori Vatra Neamului îți oferă spectacole minunate ale perechilor de dansatori profesioniști în cadrul evenimentelor tale

Nr. de contact: (+373)69342589

 

Dansatori-nunta.com

...

Echipa dansatori-nunta.com îți garantează calitate și buna dispoziție!

Fiind cea mai mare echipă de dansatori profesioniști, care sunt gata să-ți transforme orice eveniment într-o sărbătoare cu adevărat memorabilă.

Nr. de contact: (+373) 60 416 273

 

Dansatorii “Exclusive Group”

...

Trupa Exclusive Dance pune la dispoziția ta un program artistic în stil național, respectând toate obiceiurile moldovenești. Totul pentru a avea un eveniment plin de chef și voie bună.

Nr. de contact: (+373)69256477

 

Dansatorii “Flagrant”

...

Show-baletul Flagrant – propune o abordare profesională și creativă a unui program organizat și stilizat, oferă o simbioză dintre coregrafie și actorie. Flagrant este Unul dintre cele mai profesionale școli de dans din Moldova, câștigătoare a numeroase concursuri, campionate naționale și turnee internaționale, 

Nr. de contact: (+373) 79 766 400

 

“Show Ballet STARS”

...

Imaginează-ți o nuntă ca în vise, cu aer regal și oameni dragi alături. Pentru a avea o sărbătoare de neuitat, ai nevoie de prezența și ajutorul unor profesioniști.  Totul este posibil atunci când alegi echipa de dansatori “Show Ballet STARS”, care se dedică cu desăvârșire evenimentului la care visezi. 

Nr. de contact: (+373) 79576195

 

 

Tu pe cine ne recomanzi?

De asemenea, îți recomandăm să vezi un articol cu interpreții autohtoni:

Dj, interpreți și artiști emeriți din Republica Moldova pe care îi poți invita la nunta ta

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!