Exclusive Group

Compania noastră activează pe piața din Moldova mai bine de 10 ani. Deviza noastră — noi nu mărim prețurile, dar oferim calitate. La comanda tuturor serviciilor, facem o reducere bună!

Foto și video la ceremonii

Foto și video full hd fără limite, fiecare invitat primește o fotografie cadou chiar în timpul evenimentului, de asemenea înscriem sunetul de la aparatura muzicanților + filmare cu drona în calitate de cadou, de la 450 euro. Clipul creativ ca cadou.

Dansatori

3-6 dansuri din cadrul programului artistic — cadou (la alegere), respectarea tradițiilor moldovenești, primul dans cu balerine, întâmpinăm invitații în costume naționale — la fel ca la Nely Ciobanu, iar acum avem costume noi 5 în unu (culori diferite din care să alegeți — roșu, albastru, verde, negru cu alb), sau putem întâmpina oaspeții în costume regale din secolul 19, cu peruci — reverență pentru fiecare invitat, iar atunci când intrați în sală împreună cu nașii, noi vă însoțim ținând două buchete de trandafiri albi. Avem costume noi pentru întâmpinarea oaspeților — rochii de seară.

Programul propus este unul neobișnuit, care include:

  • show brazilian, oriental, dansuri sportive, moldovenești, țigănești, dansuri naționale ruseșt, dansuri spaniole, georgiene și multe altele … (programul dansatorilor este de la 150 euro );
  • primul dans (orice dans – mix, tangou, vals, rumba, lezghinka — 120-170 lei/ lecția);
  • moderator (moderăm în limba rusă vesel și neobișnuit ceremonia dvs.);
  • efecte speciale (fum, lumini, bule de săpun, dispozitiv de iluminat), fum greu în calitate de cadou.
  • www.vipsvadiba.md, www.foto-moldova.md 0 692-5-64-77