Noutăți

Ghidul Miresei 29-11-2019 1489

Cum să alegi corect lenjeria pentru rochia de mireasă?

Cum să alegi corect lenjeria pentru rochia de mireasă?

În ziua nunții tale, chiar și lenjeria pentru care optezi joacă un rol important. În primul rând în funcție de felul acesteia depinde și modul în care se va așeza rochia pe corp, dar și comoditatea ta pe întreg parcursul zilei. Atunci când alegi lenjeria pentru rochia de mireasă, trebuie să ții cont de mai multe detalii, pentru a lua cea mai potrivită decizie. Dacă recomandările de mai jos te vor ajuta să iei o decizie referitor la lenjerie, iată câțiva prestatori la care poți apela cu încredere. ”Catalina Osipov”, ”DiLerry”,  ”LeCouture”, Atelier “COTTON”. Să vedem care sunt ele.

... ...

Comoditate și suport

Concentrează-te pe suport. În timpul ceremoniei, sprijinul și confortul sunt mai importante decât aspectul sexy. Ultimul lucru de care aveți nevoie este să vă îngrijorați de ceva care se desprinde sau să cadă din rochie.

Aspect vizual delicat

Crează o siluetă uniformă. Alege sutiene fără sudură, mai ales dacă ai o rochie făcută cu țesături ușoare. Poți  folosi un sutien obișnuit dacă rochia  este făcută dintr-un material mai greu, dar trebuie să te  asiguri că nu se văd bretelele sau liniile.

... ...

Linia gâtului

Fii atentă la linia gâtului. Nu multe rochii au un decolteu convenabil pentru un sutien standard. Găsește un sutien special conceput pentru tipul tău de neckline.

Sutien cu bretele sau fără?

  • Alege un sutien fără bretele sau bandeau dacă ai o rochie fără bretele. Un sutien fără bretele ofera un suport minim si un sutien tip bandeau ofera o multime de suport, dar poate face pieptul sa arate putin plat.
  • Dacă ai o rochie cu spatele expus, căută un sutien cu spatele în aer sau un sutien la talie.
  • Dacă ai sânii mici, utilizează ochelari. Aceste cupe aderă la piele, oferă suport și acoperire de bază. Cu toate acestea, ele nu dau același sprijin ca un sutien normal - prin urmare, nu este recomandat femeilor cu sânii mari.

... ...

Optează pentru push-up, dacă e necesar

 Un bun sutien push-up vă poate îmbunătăți bustul fără a arăta prea artificial. Elementele de fixare cu bumbac, gel sau tampoane umplute cu apă vă pot spori gâtul. Asigură-te că alegerea ta arată și se simte naturală.

Corsetul

Adăugați volum bustului cu un corset sau sutien cu jartiere. Aceste articole de îmbrăcăminte îți ridică sânii și îți ascuța talia, creând o figură cu multe curbe. Dacă dorești să porți unul în timpul ceremoniei alege un corset fără cusătură. Poți  extinde optiunile și alege corseturi complete care îmbracă torsul și astfel aii legături pentru a ține ciorapii.

... ...

Ține cont de culoare

Alege  culoarea albă sau nude pentru ceremonie. Combină culoarea sutienului cu culoarea pielii sau a rochiei. În caz contrar, poate fi văzut prin țesetură. Culoarea albă sau fildeșul are un farmec tradițional, iar aspectul negru sexy. Culorile pastel pot crea, de asemenea, un stil demure, în timp ce culorile mai întunecate pot arăta uimitor.

 Alegera chiloților

  • Ia în considerație purtarea chiloților cu lenjerie încorporată. Rochiile care sunt prea subțiri sau elegante pot arăta liniile chiloților indiferent de tipul pe care îl alegei. Unii chiloți vin cu lenjeria încorporată, care poate crea uniformitatea necesară.
  • Adăugă suport cu chiloței care acoperă partea superioară a corpului. Dacă ești puțin supraponderală în abdomen sau coapse, utilizează lenjerie care oferă sprijin pentru a te ajuta să micșorezi vizual acele zone.

... ...

Jerseuri și ciorapi

Creați un stil mai sexy folosind jerseuri și ciorapi. Unele mirese pot ascunde aceste accesorii dacă fusta rochiei este lungă. Lanternele și jartierele sunt disponibile în diferite soiuri îndrăznețe și dantelă. Ciorapii albi au un recurs tradițional de mireasă, dar negrul sau maro poate crea un contrast sexy.

... ...

Ține cont de propriile preferințe, dar și de modelul rochiei, și nu în ultimul rând de comoditate. Lenjeria frumoasă îți conferă o stare de bine, deci ai grijă ce alegi.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!