Noutăți

Accesorii Nuntă 13-11-2019 2357

Cum alegi pantofii pentru ziua nunții? Tendințe 2019-2020

Cum alegi pantofii pentru ziua nunții? Tendințe 2019-2020

Pantofii sunt cu siguranță unul dintre cele mai semnificative detalii din ținuta miresei. O pereche de pantofi incomozi, tocurile prea înalte sau doar aspectul greșit al pantofilor  poate ruina amintirile celei mai fericite zile. Pentru a evita acest lucru, ia în serios alegerea perechii de pantofi din ziua nunții și ține cont de mai multe aspecte.

... ...

În funcție de stilul rochiei de mireasă, alege forma tocului:

Tocul pătrat va conferi întregii ținute o alură retro. Este ales în cele mai multe cazuri de miresele care vor să stea încrezător în picioare pe întreaga durată a evenimentului.

... ...

Tocul subțire - va completa frumos rochia elegantă, subliniind picioare.

... ...

Tocurile dreptunghiulare au găsit un loc printre tendințele de modă ale sezonului. Stabil și moderat rafinat acest tip de toc este ales de miresele care optează pentru o rochie în stil moho-boho.

... ...

Înălțimea tocului:

 Tocurile înalte. Nu mai puțin de 7 centimetri, dar nu mai mult de 10, ținând seama de platformă. Alege această înălțime dacă nu ești destul de înaltă sau dorești să îți prelungești vizual picioarele.

Tocurile joase. Nu mai mult de 4 centimetri. Acest tip de tocuri este ales de fetele care sunt înalte, în special în cazurile în care există pericolul de a fi mai înaltă decât mirele. Ia în considerare faptul că tocurile joase nu sunt în armonie cu rochii scurte.

Pantofi fără tocuri. Pantofii fără călcâi au intrat în vogă în același timp cu confort și comoditate. Poate că plănuiești o nuntă activă șivrei să te simți cât mai liber și confortabil sau poate că ai găsit o pereche care ți-a căzut tronc la inimă. Indiferent de ce te ghidezi, designerii au lucrat pentru a-ți satisface capriciile.

... ...

Stilul pantofilor:

Pantofii cu panglici delicate sunt potriviți pentru nunți strălucitoare și nunți tematice. Ei se combină superb cu rochiile ușoare și vaporoase. Astfel vei fi asemenea unei prințese.

... ...

Pantofii de balet sunt și ei în trend în acest sezon de nunți. Sunt super-comozi și conferă miresei o gingășie aparte.  Se potrivesc perfect cu o rochie clasică până în podea.

... ...

Stiletto Shoes: Tot mai în vogă, chiar și în acest sezon. Combină stiletto-urile cu o rochie simplă, feminină. Sunt alegerea perfectă dacă optezi pentru o rochie de lungime medie sau până în pământ.

... ...

Pantofi cu broderie: Modelele de tip openwork creează sentimentul că pantofii sunt țesuți în exclusivitate pe gustul și dorințele posesoarei. În astfel de pantofi vei deveni un model de sensibilitate și feminitate.

... ...

Pantofii colorați: Au dispărut zilele când pantofii de nuntă erau obligatiru să fie de culoare albă. Tot mai multe mirese aleg să poarte în ziua nunții o pereche de pantofi de o culoare aprinsă, astfel încălțămintea fiind un accent al întregii ținute.

... ...

Dacă tot am amintit de pantofii colorați, apropo, știai că  albastrul la nuntă atrage bogăția familiei tinere? Tu ai avea curaj să porți la nunta ta o pereche de pantofi de nuanță turcoaz?

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!