Noutăți

Ghidul Miresei 29-01-2020 3714

Cum alegi coafura pentru mireasă? Sfaturi și modele superbe

Cum alegi coafura pentru mireasă? Sfaturi și modele superbe

Coafura unei mirese este un detaliu semnificativ, deci atunci când o alegi trebuie să o faci cu mare atenție. Deoarece nunta e un eveniment cu totul special, iar fiecare mireasă își dorește să se simtă o adevărată regină, ți-am pregătit câteva sfaturi, ce te vor ajuta să alegi coafura perfectă pentru tine.

... ...

Coafuri pentru mirese cu părul lung

Fetele cu părul lung are la dispoziție cele mai multe stiluri în materie de coafuri de nuntă – de la clasicul coc de balerină pus în valoare de un accesoriu de nuntă, până la cozile împletite, diafane și foarte romantice. Chiar și o coafură simplă și lejeră, cu o tiară strălucitoare, și care se poate face în câteva minute este o opțiune potrivită

... ...

 

Coafuri pentru mirese cu părul scurt

Crezi că dacă ai părul scurt ai variante limitate în ceea ce privește coafura? Un hair-stylist talentat poate face adevărate minuni chiar și cu părul scurt. Cu ajutorul unui accesoriu strălucitor bine plasat, o coafură de nuntă pe păr scurt devine spectaculoasă și plină de farmec.

... ...

Coafuri pentru mirese cu părul mediu

Cum în ultimii ani s-au purtat foarte mult tunsorile medii bob, o mulțime dintre viitoarele mirese se întreabă cum pot pune în valoare o astfel de tunsoare pentru un eveniment atât de special. Nu este deloc greu, deoarece părul de lungime medie lasă loc suficient creativității. Se pot face cocuri lejere, împletituri de basm înfrumusețate cu flori naturale și la fel de bine se poate opta și pentru o coafură naturală, care să fie pusă în valoare de un voal deosebit.

... ...... ...

Ce este în tendințe pentru acest an?

Coafurile tip coc

O mulțime de mirese aleg cocurile pentru coafura de nuntă. Este în mod cert o alegere de o frumusețe clasică, ce inspiră eleganță și rafinament. În plus, cocurile pot fi reinterpretate în o mulțime de maniere, în dependență de modelul de rochie ales.

......

... ...

Coafurile de mireasă cu flori și accesorii

Florile și alte accesorii pentru păr vor conferi coafurii un aspect pe măsura evenimentului. Poți alege chiar și pălării, pentru un look retro chic. Coronițele din flori sau bentițele din materiale textile sunt și ele o opțiune de luat în calcul.

... ...

Coafurile cu diademe în jurul capului

Diademele sunt elemente care scot în evidență coafura și completează armonios o rochie deosebită. Optând pentru o asemenea coafură cu siguranță vei fi regina petrecerii tale.

... ...

... ...

Pentru ca rezultatul să fie pe măsură, coafura ar trebui să fie într-un echilibru perfect cu rochia și cu machiajul, astfel încât rezultatul să fie unul care să pună în valoare frumusețea miresei. Apelează la profesioniștii în domeniu, cum ar fi cei de la salonul "GLOW", "Andrei Cocieru", "La Perla", "SPA by Berds", "Beauty Zone", "Dessange", "Studio Cristina Cojocaru".

 

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!