Noutăți

Curiozități 24-01-2020 526

Ce faceți în ziua de după nuntă?

Ce faceți în ziua de după nuntă?

Petrecerea a luat sfârșit înspre dimineață, iar voi practic nici nu ați realizat ce s-a întâmplat la cât de repede a trecut. Ce faceți în ziua de după nuntă? Leneviți în pat și vă uitați la o comedie de dragoste sau ieșiți în oraș cu niște prieteni, pentru a continua veselia? Noi venim cu câteva sugestii.

...

Mergeți la SPA

După toate pregătirile, emoțiile și o noapte nedormită niște proceduri la SPA ar fi o alegere perfectă. Lăsați grijile de după nuntă acasă și mergeți împreună la SPA, pentru a vă relaxa și a depăna istorii și momente frumoase ce au avut loc în ziua nunții voastre. Puteți comanda șampanie și ceva dulce, pentru a distinge atmosfera. În cazul în care  menționați că sunteți proaspăt căsătoriți cei de la „Berds Spa”, „Vivi Spa” și „Glow Beauty and Spa” vor pregăti ceva special pentru voi.

...

Faceți o cină romantică

Dacă deja ați obosit de prea multe ieșiri în oraș, întâlniri cu prietenii și gălăgie, atunci puteți petrece perfect timpul și acasă. Faceți o cină romantică. Comandați ceva gustos, ca să nu stați la bucătărie, aprindeți câteva lumânări și alegeți pe fundal un film de dragoste. Ce poate fi mai drăguț?

...

...

Gustați din tortul miresei

Cu siguranță nu ați reușit să o faceți. Cei mai mulți dintre tinerii căsătoriți sunt atât de preocupați în ziua nunții ca totul să fie bine, încât nici nu reușesc să guste din principalul desert al serii. Dacă încă nu ați ales tortul miresei vă recomandăm să vedeți ce au cei de la patiseria „7 Spice”, „Sweet cotton Candy”, patiseria restaurantului „Select”.

...

...

Uitați-vă la fotografii

Până când primiți fotografiile făcute de fotograful profesionist, le puteți viziona pe ale voastre, care cu siguranță sunt deosebite. Deschideți galeria din telefoane, iar dacă nu prea aveți poze rugați-vă prietenii să vă transmită ce au reușit să pozeze ei. Vă garantăm că veți fi copleșiți de emoții.

...

Alegeți destinația pentru luna de miere

Nu lăsați pe mai încolo alegerea destinației pentru luna de miere. Planificați îndată după nuntă cum va decurge, unde va fi și când plecați, pentru că apoi apar diferite chestii de făcut și puteți renunța sau anula pentru prea mult timp plecarea. Oferte avantajoase găsiți pe pagina web a companiilor de turism: Alexa Tour”, „Rakurs Tour”.

...

Fie că dormiți toată ziua sau ieșiți la o plimbare în parc, ceea ce contează cel mai mult este să vă simțiți bine împreună.

 

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!