Noutăți

Curiozități 03-01-2020 567

Ce faceți cu banii de la nuntă?

Ce faceți cu banii de la nuntă?

Pe lângă momentele unice, amintirile frumoase și totalitatea emoțiilor din ziua nunții, banii adunați sunt și ei un detaliu, care joacă un rol semnificativ pentru mire și mireasă. Ce faceți cu banii câștigați la nuntă? Mergeți într-o călătorie, la care demult visați sau îi investiți pentru lansarea unei afaceri de familie? Noi venim cu câteva sugestii.

...

Mergeți într-o călătorie

Fără îndoială, oboseală şi stresul organizării unui eveniment de o asemenea anvergură se vor resimţi mult, iar o vacanță în doi este soluția perfectă. Optați pentru o destinație, la care demult visați. Alegeți un hotel bun, dacă pentru voi contează mult confortul, dacă nu puneți accent pe aceasta investiți în călătoria în sine – faceți o listă de orașe și vizitați-le. Cu siguranță veți avea parte de momente unice.

...

Investiți în locuința voastră

 Dacă nu aveți propria locuință, atunci banii de la nuntă pot fi un start pentru achiziționarea uneia. Dacă deja o aveți, atunci puteți procura diferite elemente de decor, schimba anturajul sau include detalii interesante, pentru a-i oferi un suflu modern și a crea senzația unei case noi.

...

Porniți o afacere

Ce-ar fi ca banii de la nuntă să reprezinte startul unei afaceri de succes? Porniți de la o idee - ceva care ar fi pe placul ambilor. Creați un plan de activitate și dezvoltare a afacerii. Poate acum e momentul potrivit, iar ideea voastră aduce roade și aveți doar de câștigat.

...

Achiziţionați o maşină

Este o investiție de durată. Dacă procurați un automobil, o faceți cu siguranță pentru o perioadă mai lungă de timp. Pentru că acesta din urmă presupune o suma destul de mare de bani, foarte mulţi tineri aleg să amâne o asemenea investiţie abia  după nuntă. Aşadar, dacă încă nu deţii o maşină a ta, iată momentul perfect să o faci. Cu siguranţă, banii de la nuntă te vor ajuta să îţi îndeplineşti acest vis.

...

Îndepliniți-vă visul

Dacă aveți de mult timp un vis, îndeplinirea căruia necesită o anumită suma de bani, atunci este momentul potrivit. Nu ratați posibilitatea de a conferi contur visului vostru. Chiar dacă aparent pare banal, cu siguranță cu trecerea timpului vă veți bucura mult că ați făcut acest lucru.

...

V-ați gândit deja ce faceți cu banii câștigați la nuntă?

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!