Noutăți

Curiozități 06-03-2020 902

Ce dăruim de 8 martie femeilor dragi? Idei de cadouri

Ce dăruim de 8 martie femeilor dragi? Idei de cadouri

Soția, iubita, mama, bunica, sora sau fiica -  fiecare dintre femeile din viața ta merită să fie răsfățată, iar ziua de 8 martie este un prilej în plus. Cu siguranță ai bătăi de cap, atunci când vine vorba de alegerea cadourilor. Noi îți venim în ajutor cu câteva sugestii, poate te inspiri și alegi ceva special.

...

O vizită la SPA

Pentru că orice femeie are nevoie de o pauză, o alegere perfectă în calitate de cadou este o şedinţă de relaxare la SPA, o ședință de masaj sau diverse tratamente de îngrijire. Asemenea proceduri o vor ajuta pe femeia dragă din viața ta să se umple de energie şi bună dispoziție.

... ...

O eșarfă elegantă

Nimic nu e mai complicat decât a alege articole vestimentare pentru o femeie, dar uite că eșarfele sunt ieșirea din situație și în cazul în care cunoști gusturile femeii iubite, atunci cu siguranță nu poți da greș. Alege o eșarfă colorată, care să-i înveselească ținuta sau una clasică care să se potrivească la orice fel de ținută.

... ...

O geantă stilată

Probabil știi deja că una dintre slăbiciunile multor femei sunt gențile. Alege geanta în conformitate cu preferințele și stilul pe care îl are femeia dragă. Dacă este adepta stilului clasic, optează pentru una neagră sau maro de un model clasic. Dacă are un stil mai nonconformist, atunci ai parte de o alegere mai vastă.

... ...

O cană de cafea personalizată și dulciuri

Dacă este amatoare de dulciuri, atunci niște cupcakes-uri, macaroons sau ciocolatele ei preferate, însoțite de o cană personalizată sunt o idee bună. De fiecare dată când va bea cafeaua de dimineață se va gândi la tine și va zâmbi. Poți să-i iei o cană termosensibilă sau una cu un mesaj drăguț care să-i înveselească ziua.

... ...

... ...

Un halat pufos de baie

Răsfaț-o cu un halat stilat, dar totodată confortabil. Unul pufos, de o singură culoare și de o textură plăcută este o alegere potrivită, mai ales dacă știi că îi place să poarte asemenea tip de îmbrăcăminte pentru casă.

... ...

Parfumuri și seturi pentru baie

Cât de banal nu ar suna, totuși trebuie să recunoaștem că parfumurile sunt apreciate de toate femeile, indiferent de statut. Totuși poți face un asemenea cadou unei persoane gusturile căreia le cunoști foarte bine și ești sigur că nu dai greș. Seturile de baie, cu gel de duş, loţiuni sau uleiuri sunt, de asemenea, o opțiune bună, mai ales că se aleg mult mai simplu.

... ...

...

Bilete la teatru, film sau la un concert

Dacă este o fire romantică, îi plac ieșirile în oraș și evenimentele culturale, atunci nu ezita să îi faci o invitație la teatru, film sau la un concert. Va aprecia timpul petrecut împreună și cu siguranță se va simți iubită. Atunci când alegi ține cont de preferințele persoanei dragi.

...

Indiferent de cadoul ales nu uita de flori

Nu ai cum să nu îți alinți iubita sau mama cu un buchet de flori. Chiar dacă ai ales deja un cadou nu uita să procuri și un buchet de flori, care bucură ochii și sufletul oricărei femei.

... ...

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!