Noutăți

Mire 17-06-2019 2394

Ce costum de mire alegem pentru sezonul de vară și de unde îl găsim

Ce costum de mire alegem pentru sezonul de vară și de unde îl găsim

Dacă v-ați planificat nunta pentru perioada de vară, cu siguranță v-ați gândit la probabilitatea unei zile toride și cu temperaturi caniculare! Iar dacă mireselor le este mai ușor să se descurce purtând o rochie fie mai deschisă sau dintr-o stofă mai ușoară, mirilor le poate fi ceva mai complicat... 

De aceea, am întrebat reprezentanții showroom-urilor Viggo și SANDRO LIVV despre cum să alegem un costum de mire potrivit pentru vară și care sunt sfaturile lor pentru a face față căldurilor:

Pentru perioada estivală, este recomandat ca mirii și cei care au evenimente, să opteze pentru un costum sau o ținută din stofe naturale, cum ar fi lâna sau combinațiile dintre lâna și in, sau mohair, sau mătase. Acestea sunt prelucrate în varianta finală foarte subțiri, dar în acelasi timp își mențin forma, așezându-se frumos pe corp.

Desigur, se poate opta pentru culori deschise, căci doar în această perioadă ai ocazia să experimentezi mai mult prin culori fresh la ținutele formale.

Contează și ce concept al nunții îl are fiecare pereche - dacă este vorba de Black tie sau despre o nuntă Boho style, la terasă; contează conceptul, personalitatea fiecăruia și în care ținută se va simți bine.

Categoric, cămașile cu mâneca scurtă nu se poartă la nuntă, este lipsit de etică, îndeosebi la un sacou sau costum! Doamne ferește :) Pentru cămăși, la fel se optează pentru stofe naturale.

Piața noastră oferă, pentru sezonul estival, o multitudine de variante și modele, important este ca să fie prezent un specialist în domeniu în magazinele de acest profil, si atunci cu siguranță fiecare va alege o ținută pe masură.

... Vedeți mai jos câteva dintre costumele de vară pe care vi le propun cei de la Viggo

...

...

......

 

În această vară, se recomandă și se poate opta pentru costume bej, ivory, un bleu deschis, un grey deschis, de in sau lână, în combinație cu inul ce ofera o alură fresh. Asta în cazul evenimentelor mai puțin formale, în stil garden.

În cazul celor formale, se poartă smoking-urile, dar care la fel, sunt confecționate din stofe ușoare, lână cu mohair sau cu mătase, rever din satin și papion. În sezonul estival, la smoking, ar fi o variantă de loaferi, dar sa fie de lac sau piele netedă, în stil clasic și elegante, negre și doar negre dacă și pantalonii sunt negri.

Un alt stil ar fi cel casual pentru nunțile nonconformiste, pe malul mării sau la locațiile cu piscină.

În orice caz, este obligatoriu ca să fie prezent sacoul. Acesta poate fi în culori aprinse, cum ar fi galben, fucsia, mov, lila, asortate corect cu accesorii.

... Aici puteți vedea câteva dintre modelele propuse de SANDRO LIVV

...

...

...

...

Important este ca invitaților să le fie anunțat dress-code-ul din timp, pentru a evita discromatica evenimentului sau ca cineva să vină în smoking, ceea ce va eclipsa ținuta mirelui, ce nu dă deloc bine.

Trend-urile spun că se poartă jacard, revere late, culori și stofe complexe."

Dacă v-a plăcut oricare dintre modele de mai sus, vizitați buticurile Viggo și SANDRO LIVV, iar noi vă dorim petrecere frumoasă!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!