Blog

Monden 09-01-2019 232

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, secretul unei căsnicii trainice cu o diferență de vârstă de 25 de ani

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, secretul unei căsnicii trainice cu o diferență de vârstă de 25 de ani

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt căsătoriți din anul 2008, iar de curând au sărbătorit 18 ani de când au ajuns în fața altarului. În ciuda diferenței de vârstă de 25 de ani, cei doi formează unul dintre cele mai frumoase, îndrăgite și longevive cupluri de la Hollywood.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au fost prezenți duminică seara la decernarea Globurilor de Aur. Cei doi au strălucit pe covorul roșu și au demonstrat încă o dată cât de puternică este legătura dintre ei. Odată cu premiul primit pentru cel mai bun actor într-un serial – comedie/musical pentru rolul din „The Kominsky Method”, Michael Douglas a ținut și o conferință de presă în care a dezvăluit secretul căsniciei longevive pe care o are cu Catherine Zeta-Jones: „Cred că faptul că suntem în aceeași industrie ne ajută să înțelegem cu adevărat ce se întâmplă. A fost minunat ca ea să fie aici în seara asta și trăim unul dintre acele lucruri frumoase pe care partenerul tău le înțelege și știe prin ce treci. Mi-am amintit de momentul în care era însărcinată cu fiica noastră, Chicago, și toate show-urile prin care am trecut împreună”, – a transmis actorul, care a adăugat: „Am sărbătorit recent cea de-a 18-a aniversare”.

...

Catherine Zeta-Jones, pe de altă parte a postat pe Instagram o fotografie cu trofeul câștigat de Michael Douglas și a scris: „Atât de mândră de soțiorul meu”.  

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!