Noutăți

Rochii de Mireasă 08-08-2019 1157

Care sunt ultimele tendințe și cum îți alegi rochia de mireasă - sfaturi prețioase de la salonul Scarlet

Care sunt ultimele tendințe și cum îți alegi rochia de mireasă - sfaturi prețioase de la salonul Scarlet

Pentru că se apropie toamna, care este un sezon deosebit de bogat în nunți, Marry.md vă invită să descoperiți, alături de salonul Scarlet, care sunt ultimele tendințe în ce privește ținuta de mireasă și cum să îți alegi rochia perfectă...:

Colecția showroom-ului Scarlet este selectată în principal după tendințele anului curent, dar și după schițele designerului salonului, ținând cont de preferințele și dorințele mireselor noastre. Cea mai mare atenție o acordăm calității țesăturilor, croitoriei și potrivirii perfecte pe figură. Iar moda, în industria nunților, este dictată de mai mulți designeri din diferite țări, cum ar fi din Israel, Italia, Spania, Anglia, Turcia, dar și din Ucraina, Rusia, unde sunt, de asemenea, designeri foarte talentați, care creează rochii de mireasă foarte frumoase.

Multe din tendințele de nuntă devin apoi clasice: amintiți-vă de rochiile cu decolteu în ​​V adânc, rochiile în nuanțe delicate, de roz pal, care se potrivesc într-un mod extraordinar cu dantela, fustele ”cascadă”... Designerii de nuntă găsesc mereu trucuri și noi detalii pe care, cu pricepere, le adaptează ținutei de nuntă.

...

Transparența țesăturii este una din tendințele modei, dar cel mai important lucru este să nu exagerăm și să îi păstrăm simțul estetic. În 2020, rochiile de mireasă transparente sunt adevărata întruchipare a romantismului. Într-o astfel de rochie, mireasa pare o ființă divină. Putem să mai adăugăm mici ornamete sau flori delicate.

Mici sclipiri sau strălucire arzătoare - cine dacă nu mireasa să strălucească în cea mai importantă zi din viața sa! Pentru cele mai stilate mirese din 2020, să găsești o rochie sclipitoare nu este complicat.

...

Straturile - fustele ”cascadă” - reprezintă versiunea clasică a rochiei de mireasă. Iată o tendință interesantă a anului 2020 - prima fustă din afară trebuie să fie din țesătură delicată, astfel, ca un voal fin, acoperind straturile de desubt care sunt de dantelă, cu broderie, paiete sau chiar flori voluminoase. Printre tendințe se mai numără dantela Macrame, Crochet și dantela Bedford.

Pentru colecțiile anului 2020, designerii oferă diverse variante, dar toate, numaidecât, au o un element handmade.

Tendințele pentru voalul miresei în 2020 - designerii sugerează înlocuirea acestuia cu o pelerină. Lungimea nu are importanță - în colecțiile lor sunt și articole foarte scurte care acoperă doar umerii, dar și modele lungi până la podea, înfrumusețate cu  broderii complexe sau elemente de decor strălucitoare.

...

Dantelă fină și guipură pentru rochiile de mireasa în 2020 sunt un lux și reprezintă multă finețe. Astfel de modelele nu necesită niciun decor suplimentar - ele arată uimitor la orice model - fie că este o rochie laconică de lungime midi sau o rochie romantică în stil prințesă.

...

Se pare că în 2020 va porni un nou val al glamurului de la Hollywood. Rochiile din material de satin și modelele în stil Art-Deco au fost întâlnite la toate prezentările de nuntă. Designerii iarăși ne-au uimit prin modele foabuloase cu mâneci romantice, într-atât de romantice și dramatice de parcă sunt rupte din picturile renascentiste.

Dar, deoarece fiecare mireasă este deosebită în felul ei, cei de la salonul Scarlet se străduiesc să nu repete modelele, astfel, fiecere doamnă care își va alege ținuta la ei se va simți regină în ziua nunții, zi care este atât de semnificativă!

...

Bineînțeles că alegerea rochiei de mireasă este un moment foarte emoționant, iar pregătirea întregii ținute de nuntă trebuie început anume cu acesta. Mai apoi alegem voalul, coafura și accesoriile. Atunci când alegem bijuteriile trebuie să ne întrebăm dacă face să mai completăm cu ceva ținuta sau să ne abținem ca să nu o supraîncărcăm, lăsând-o să fie mai gingașă, așa cum eleganța, finețea și subtilitatea sunt trendurile anului 2020. 

Machiajul și coafura care vor compelta ținuta voastră unică și vă vor accentua frumusețea naturală, reprezintă următoarea etapă. 

O mare importanță o au detaliile care par nesemnificative la prima vedere, precum gama buchetului de flori, manichiura și pedichiura, culoarea rujului. De ce? Pentru că în poze acestea sunt în prim plan și trebuie să fie în aceeași gamă. Pantofii, la fel, pot fi aleși să fie de aceeași nuanță și nu numaidecât într-o culoare cu rochia. 

...

Acestea au fost doar câteva trenduri și sfaturi pentru a vă alege ținuta de nuntă, iar decizia vă aparține, dragi viitoare mirese.

Vă așteptăm cu mult drag la salonul Scarlet, unde veți putea beneficia de o consultație profesionistă în ce privește rochia de mireasă și toate accesoriile acesteia, ca să fiți mirese deosebit de frumoase!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!