Noutăți

Organizare Nuntă 13-02-2020 1258

Candy-bar. Idei pentru organizare

Candy-bar. Idei pentru organizare

În ultima perioadă de timp candy-bar-ul a devenit mai mult decât un loc unde cei prezenţi la petrecere se îndulcesc. Specialiştii în domeniu crează advărate capodopere în ceea ce ţine de candy-bar. Există numeroase idei de organizarea - de la felurile de dulciuri alese, până la locul amplasării şi etichetele special destinate pentru fiecare fursec în parte.

... ...

... ...

Fă totul cu creativitate

Cu ajutorul unui candy-bar creativ, nunta ta poate să devină chiar mai frumoasă decât ţi-ai putea imagina. „Love is in the air”, „Fairytale Wedding”, „Rustic Backyard Wedding”, „Classic Black & White Wedding”- sunt doar câteva dintre tematicile pe care le poţi aborda pentru amenajarea şi organizarea propriu-zisă a „locului dulce” de la petrecerea ta.

... ...

...

... ...

Fiecare detaliu contează

Alege dulciurile cu mare atenție și optează pentru combinații inedite. Începând cu un delicios mousse cu arome tari până la bomboane cu lichior și mini sticle de ciocolată infuzate cu vin, poţi să le aşezi pe toate într-un candy-bar special. Alege feţe de masă potrivite tematicii pentru care ai optat, fundiţe din satin şi detalii decorative din hârtie pentru a aduce un plus de dinamism candy-bar-ului. Simplitatea este întotdeauna apreciata, deci trebuie să păstrezi numărul detaliilor la minim. Dacă este o nuntă care are loc în sezonul rece, poţi ia în consideraţie şi amenajarea unui fruit-bar sau o combinaţie între cele două tipuri de aranjamente, incluzând şi fructe de sezon.

... ...

... ...

Decorațiuni pentru candy-bar

Există o multitudine de idei din care poţi să alegi, să le combini şi să le integrezi, în funcţie de preferinţele tale și respectiv-tematica nunţii. Dacă este vorba despre o nuntă în stil clasic recomandăm să foloseşti seturi de cristal cu modele rafinate, suporturi şi borcănaşe din sticlă, care să ofere acea eleganţă caracteristică stilului. În schimb, dacă preferi idei și tematici mai puţin convenţionale poţi să optezi pentru decoraţiuni candy - bar din lemn sculptat, coşuleţe împletite, ambalaje din carton colorat, crenguţe sau flori de sezon.

... ...

... ...

Personalizează candy-bar-ul

Cel mai apreciat accesoriu care personalizează întregul aranjament într-un mod inedit revine etichetelor. Pot să fie folosite pentru a indica denumirile prăjiturilor sau să laşi mesaje diverse pentru invitaţii. Cele mai populare mesaje pentru etichete sunt ,,I do”, ,,Just Married”, ,,Take One”, ,,Delicious”, ,,Pick me”, ,,Yummy”. Pentru a personaliza etichetele nu trebuie să mergi neapărat pe idei convenţionale, poţi alege ceva individual sau inventat pe loc pentru a crea un aranjament original si cât mai ieşit din tipare. În plus, dacă faci textele pe cont propriu, totul va fi mai aproape personalităţii voastre, iar cei care vă cunosc vor aprecia acest lucru.

... ...

... ...

... ...

Totul devine posibil, dacă apelezi la profesionişti în domeniu, alături de care lucrurile vor decurge uşor, cum ar fi cei de la Sweet Cotton Candy”, „7 Spice”, „Sweet President”, „Candy Bar” de la „Select Banquet Hall”.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!