Noutăți

Organizare Nuntă 25-11-2019 373

Avantajele unei nunți organizate iarna

Avantajele unei nunți organizate  iarna

Nunta organizată în sezonul rece al anului are un farmec aparte. Noi credem că e un început de poveste al relației voastre, asta dacă ai hotărât să organizați nunta iarna. Pe lângă atmosfera de basm și unicitate, nunta organizată în acest sezon mai are un șir de avantaje.

... ...

Este accesibilă ca preț

Deoarece iernile nu sunt un sezon favorit pentru nunţi, este un eveniment considerat în afara sezonului şi, prin urmare, preţurile vor tinde de cele mai multe ori să fie scăzute. Deci, vei face anumite economii, iar bugetul salvat îl poți investi pentru vacanța din luna de miere.

Ai o alegere vastă de locuri

Din moment ce nu e coadă în multe locuri precum spaţii de organizare, restaurante, biserici sau locuri pentru fotosesiuni, poţi să alegi ce-ţi place cel mai mult. Sala perfectă la care ai visat mereu pentru nunta ta ar putea fi disponibilă și astfel nu vei avea bătăi de cap.

... ...

Cu siguranță toți te vor onora cu prezența

Invită-ţi grupul special de prieteni şi membrii familiei. Iernile sunt, de obicei, mai puţin agitate şi probabilitatea ca toți dintre cei invitați să te onoreze cu prezența este cu mult mai mare, decât în sezonul estival. Deci, prietenii şi familia ta vor fi mai mult decât fericiţi să dea curs invitaţiei tale şi să îți fie alături în această zi importantă pentru tine.

...

Unicitatea buchetului de mireasă și a decorului floral

Iarna este anotimpul perfect pentru a crea. Conurile de brad, crenguțele de pin și murele roșii sunt doar câteva dintre elementele pe care le poți încadra în decorul floral al nunții tale. Cu siguranță, te vei face remarcată, iar invitații vor rămâne surprinși de stilul special al buchetul tău de mireasă și rafinamentul butonierei mirelui.

... ...

...

... ...

Vei avea parte de fotografii superbe

Dacă vrei să ai poze deosebite din ziua nunții tale, atunci optează pentru o nuntă în mijloc de iarnă, adică atunci când probabilitatea de a ninge este mai mare. Rochia de mireasă și costumul de o nuanță mai întunecată al mirelui va fi într-o armonie perfectă cu peisajul de iarnă.

... ...

... ...

Este diferită

Cu siguranță va fi un eveniment unic atât pentru tine și jumătatea ta, cât și pentru toți cei prezenți la eveniment. Atmosfera de poveste a lunilor de iarnă, mai ales dacă alegi să faci nunta în decembrie nu are cum să nu contribuie la crearea unei sărbători de vis.

... ...

...

Tu ce zici de o nuntă în miez de iarnă? Dragostea dintre voi cu siguranță ar încălzi totul în jur.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!