Noutăți

Curiozități 18-02-2020 1778

Animale de companie la nuntă – un nou trend al anului 2020

Animale de companie la nuntă – un nou trend al anului 2020

Tot mai populară în ultimul timp a devenit ideea de a include ca oaspeți de onoare în lista de invitați – animalele de companie. Mai mult decât atât, patrupezilor li se oferă rolul de purtători de inele sau cavaleri de onoare. Aflați de ce țineți cont, dacă sunteți tentați de ideea de a avea asemenea oaspeți la nuntă.

... ...

... ...

De ce țineți cont, dacă vă doriți o nuntă pet-friendly?

  • În primul rând, asigurați-vă că locul în care va avea loc nunta permite accesul cu animalele de companie. S-ar putea ca acest lucru să nu fie permis sau taxa de acces să fie una considerabilă. 
  • Țineți cont că este posibil ca pisicii sau  câinelui dvs. să nu îi placa un  loc necunoscut! Acest lucru ar putea crea mari bătăi de cap, întrucât animalele pot deveni mult prea agitate, deteriorând anumite elemente de decor.

...

  • Pentru a evita acest lucru, faceți o excursie animalului de companie, în locul unde va fi petrecerea din ziua nunții, pentru ca acesta să se acomodeze.
  • Dacă câinele sau un alt animal de companie are un comportament agresiv, atunci e mai bine să renunțați, deoarece asta vă poate strica petrecerea. Cum se simte animalul când e înconjurat de multă lume  ? Cum reacționează la gălăgie sau zgomote necunoscute ? Iată câteva întrebări pe care trebuie să vi le puneți .

... ...

... ...

Ai nevoie de cineva, care să aibă grijă de animal

Ar fi bine să angajați pe cineva, care să fie responsabil de  animalul de companie în timpul evenimentului. Acest lucru vă  permite să vă concentrați atenția mai mult asupra ceremoniei . Printre atribuțiile persoanei în cauză se numără: hrănirea animalului, scoaterea afară a acestuia și urmărirea modului în care el interacționează cu invitații, mai ales cu copiii, pentru a evita incidentele neplăcute.

... ...

...

Avantajele prezenței unui animal de companie la nuntă?

  • Este deja membru al familiei voastre și ar fi frumos și special să fie într-un moment atât de important, alături de voi.
  • Vă asigurăm că va fi atracția tuturor copiilor, care se vor juca cu el și nu vor înceta să facă poze.
  • Puteți face niște poze de-a dreptul deosebite, dacă aveți în preajmă și un animal de companie.
  • Va fi o surpriză pentru invitați și mulți dintre ei vor aprecia prezența patrupedului.

... ...

... ...

Puteți face o nuntă pet-friendly

Dacă cunoașteți că cineva dintre invitații la nuntă și-ar dori mult să ia și animalul lor de companie la petrecere, atunci nu ezitați să îi anunțați că o pot face. Cereți-le însă să vă spună din timp, dacă vin cu patrupedul la nuntă, pentru a pune la punct detaliile ce țin de organizare.

... ...

...

... ...

Ce ziceți de asemenea invitați la nuntă? Sunteți deschiși pentru o asemenea idee sau încă vă mai uitați sceptic la acest lucru?

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!