Noutăți

Organizare Nuntă 16-08-2019 26252

Alege-ți tortul pentru nunta ta din 2020! Lista producătorilor locali de torturi de nuntă la comandă

Alege-ți tortul pentru nunta ta din 2020! Lista producătorilor locali de torturi de nuntă la comandă

Tortul de nuntă este cireșica nunții voastre. El atrage privirile tuturor, încheie seara spectaculos și lasă toți invitații cu un gust dulce al iubirii voastre. El mai este un simbol al vieții pe care o începeți împreună. Prin urmare, căutările pentru tortul gustos și care să vă reprezinte nu sunt tocmai ușoare.

Marry.md continuă seria de articole prin care descurcă ițele încâlcite ale planificării unei nunți și astăzi vă prezentăm o listă de producători de torturi de nuntă la comandă. Citiți cu poftă!

... Colibri

Colibri este o companie cunoscută pe piața noastră pentru torturile lor. Site-ul colibri.md este foarte ușor de navigat și structurat sub formă de catalog online. El conține peste 100 de modele de tort, cu prețul și greutatea indicată, din care vă puteți inspira. Comanda se face cu 5-15 zile înaintea livrării și poate fi făcută online.

............

... 7Spice  

”7 Spice ” este o combinație de rețete și gusturi tradiționale cu soluții și forme moderne. Aici puteți găsi  un sortiment larg de produse de brutărie şi patiserie. Patiseria poate prelua comandă chiar dacă la moment nu sunteți în Republica Moldova. Prețul începe de la 185 mdl - 285 mdl.

......

 

... Dulcinella

Asemănător cu Colibri, Dulcinella a ușurat procesul de alegere a tortului de nuntă printr-un website plăcut vizual. Acolo găsiți multe modele de torturi, cu un cod atribuit pentru fiecare și cu filtre pentru stil, decor, acoperire, figurine și altele.

Comanda se face la una din locațiile fizice Dulcinella „Tort la Comandă”. Prețul variază în funcție de design, până la 270 lei/kg este prețul pentru un tort cu decor din frișcă, iar pentru decor din icing, prețul este de maxim 450 lei/kg.

 ............

... Patisserie Panilino

Panilino este o altă companie recunoscută în Moldova pentru torturile la comandă pe care le fac. Dacă mergeți la unul din oficiile Panilino (str. Socoleni sau str. Uzinelor) cu modelul de tort dorit, patiseria îl poate replica și puteți discuta pe loc despre toate detaliile comenzii, începând cu decorul, conținutul și până la preț, care variază între 170 - 390 lei/kg.

...

... Bueno Patisserie

Stilul torturilor de la Bueno Patisserie este bine-determinat, cunoscut ca „naked” sau dezgolit în română. Este un stil modern și în trend acum, pentru că torturile arată simplu, dar apetisante. La Bueno Patisserie, de obicei, decorul este bogat cu fructe, macarons sau flori, iar foile au între ele cremă, fără glazură deasupra. Prețul este fix de 300 lei/kg pentru toate modelele.

......

... Panna Cotta

Cafeneaua Panna Cotta nu face doar prăjituri, dar vă poate coace și tortul de nuntă. Comanda se face doar la oficiul de pe str. Bănulescu Bodoni 22, unde se află și cafeneaua. Vă puteți inspira de pe pagina lor pe facebook, puteți consulta catalogul de la oficiu sau dacă știți exact ce vă doriți, veniți direct cu imaginea modelului dorit. Rezervați cel puțin 1-2 săptămâni până la eveniment pentru a face comanda, iar prețul este fix de 350 lei/kg, indiferent de model. 

......

... Irina Negară

Irina Negară nu este doar soția interpretului Adrian Ursu, dar deține propriul brand de torturi. Torturile Irinei arată foarte apetisant, că vrei să le mănânci din priviri, dar nu înainte să le faci multe poze. Prețul variază în funcție de design, umplutură și decor, dar în limitele 400-600 lei/kg. În perioada 23 - 24 august Irina Negara pregătește seturi special pentru degustare care vor avea a câte 8 felii diferite la un  preț de 850 mdl. 

............

 

... Delice d’Ange

Și cafeneaua Delice d’Ange face torturi de nuntă, iar pentru comandă și catalog, trebuie să mergeți direct la local. Luați cu voi și imagini cu modele de torturi care vă sunt pe plac. Prețul variază între 250-400lei/kg fără decor.

......

 

... Mimimi Cake

La Mimimi Cake, torturile sunt și ele mimimi. Deși designul torturilor de nuntă este cam același, decorul se face manual și unic pentru fiecare tort, așa că aici aveți nevoie de imaginație. Toate torturile sunt acoperite cu cremă și nu se folosește pastă de zahăr. Aveți o alegere de minim 7 umpluturi, pe care le găsiți pe site-ul lor cake.md, la prețuri ce variază între 300 - 370 lei/kg. Dacă veți opta pentru un decor din fructe, acesta este inclus în preț. Iar dacă veți opta pentru un decor din flori, ar trebui să achitați o taxă adițională. O calitate importantă e că companie oferă întotdeauna un certificat de calitate pentru produsele lor. Dacă doriți să degustați torturile de la mimimi cake, trebuie să știți că aproape în fiecare zi de joi, ei pregătesc seturi a câte 4 bucăți la un preț de 500 mdl.

......

... MORPHO

Localul Morpho este cunoscut pentru prăjiturile macarons delicioase, dar mai puțini știu că ei fac și torturi de nuntă. Ei dispun de 8 tipuri de umplutură, iar designul este ales de clienți. Un model des întâlnit este tortul porționat. Pentru comandă, fie vă deplasați la local, fie puteți primi oferta prin e-mail după o convorbire telefornică. Prima degustare este gratis. Prețul începe de la 420 mdl.

......

... Cake by Malvina

Cake my Malvina este o nouă apariție pe piața locală de deserturi și patiserie. Malvina adoptă un stil modern și aerisit pentru torturile sale, care-ți fac cu ochiul, iar prețul este și el atractiv - de la 250-280 lei/kg. Malvina este foarte cooperantă și deschisă la dorințele clienților, așa că nu ezitați să programați o întâlnire cu ea.

......

... Bunătăți de la Marika

Comanda se face cu cel puțin 2 luni înainte de eveniment, dar mai bine cât mai curând, pentru că rămân puține locuri disponibile pentru comenzi pentru sezonul de vară. De curând, „Bunătăți de la Marika” a deschis un showroom pe str. Veronica Micle 1/1, unde puteți avea parte și de degustare. Prețul începe de la 360 de lei/kg și ajunge la 460 lei/kg, în funcție de compoziție și decor. 

......

 

... Bisquit Cafe

Patiseria cafenelei Bisquit face și torturi de nuntă reușite. Dacă alegeți un tort cu decor de marțipan, prețul este de 330 lei/kg, iar pentru un tort acoperit cu frișcă, veți plăti 300 lei/kg. Orice preferință de stil sau decor aveți, Bisquit Cafe este gata să o realizeze.

......

... Patiseria Poșta Veche

Ei sunt una din cele mai vechi patiserii din Chișinău și fac torturi de nuntă deja de 18 ani. După cum spune și denumirea, patiseria e localizată în sectorul Poșta Veche al capitalei, la Calea Orheiului 105/1. Pe lângă torturi de nuntă, prețul cărora este unul din cele mai avantajoase de pe piață - 190-200 lei/kg, Poșta Veche are o mare varietate de dulciuri și bunătăți pentru candy bar. Comanda la ei se face cu 2-3 luni înainte de eveniment, din cauza numărului mare de comenzi.

......

... EatSweet Chisinau

EatSweet Chișănău este un home bakery, unde produsele sunt făcute de casă, din ingrediente naturale și bio. A pornit în 2012 ca un hobby, iar acum se pot face comenzi și de torturi de nuntă. Faceți comanda cât mai curând, cu minim o săptămână, dar mai bine chiar cu o lună înainte de eveniment, pentru că aceste torturi apetisante sunt realizate de o singură persoană și comenzile se înmulțesc. Prețul face din ochi, de la 200 la 250 lei/kg.

......

... Cafe Bouchee

Orice model de tort ați avea în minte, cu marțipan, cu glazură, naked, cu fructe sau flori vii, Cafe Bouchee vi-l poate transforma în realitate. Pentru comandă trebuie să vă deplasați la cafenea, care se află pe bd. Ștefan cel Mare 67 și, în funcție de conținut și model, prețul variază de la 180 lei/kg pentru decor cu frișcă până la 230 lei/kg pentru decor din marțipan. Cel puțin 2 săptămâni în avans sunt necesare pentru a plasa comanda.

......

... Plovdiv – Len

Plovdiv-Len face torturi de orice tip, trebuie doar să mergeți la locația acestora de pe bd. Moscova 6 și faceți alegerea. Pentru acoperire cu frișcă, prețul este de 200 lei/kg, iar cu marțipan - 220 lei/kg. Un preț diferit este pentru umplutură “Smântânel”, mai exact 250 lei/kg. Review-urile foștilor clienți sunt împărțite, așa că faceți o decizie informată, dar cu cel puțin 2 săptămâni înainte de eveniment.

......

... Vanille

Patiseria Vanille oferă și servicii de realizare a torturilor de nuntă la comandă, iar pentru asta trebuie să le faceți o vizită pe bd. Dacia 31, între 9:00 și 18:00. Nu lăsați pe mai târziu decât minim 2 săptămâni înainte de marele eveniment, iar prețurile se încadrează între 240-260 - 280 lei/kg, în funcție de conținut și dificultatea realizării.   

......

... Dolce Parma

Dolce Parma are o locație nu doar în Chișinău, pe bd. Mircea cel Bătrân, ci și în localitatea Chetrosu și în raionul Anenii Noi - o idee foarte bună pentru cei care trăiesc în suburbii. Comanda trebuie s-o faceți cu cel puțin 1-2 săptămâni înainte de nuntă, iar prețul unui kilogram începe de la 200 de lei și poate depăși 350 de lei.

......

Sperăm că ai găsit patiseria pe placul tău și te îndemnăm cu drag să ne scrii ce alți creatori de torturi pentru nuntă ai recomanda altor mirese și care merită incluși în top! 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!