Noutăți

Organizare Nuntă 01-09-2020 3965

Alege ansamblul de dansatori pentru nunta ta

Alege ansamblul de dansatori pentru nunta ta

Dansul și muzica la nunta voastră creează spiritul sărbătorii!

De aceea, un grup de dansatori la eveniment vor încinge atmosfera și vor da tonul sărbătorii.

Noi ți-am pregătit o listă din care să alegi ansablul și stilul de dans pe care să îl ai la nuntă:

Trupa Succes 

Trupa SUCCES este o echipă de dansatori profesioniști, plini de energie și dornici să transforme fiecare petrecere într-o sărbătoare adevărată. Creativi și flexibili pentru orice fantezie coregrafică și ideie propusă de viitorii miri .
Avînd  o experiență bogată în acest domeniu, propunem o abordare profesională și originală cu un program unic și bine organizat, astfel ca la fiecare eveniment să fie la cel mai înalt nivel, plin de emoții pozitive și amintiri frumoase !

...

...

 

Dansatorii Vatra Neamului

Fie că îți dorești o aniversare impresionantă, o nuntă de vis sau o petrecere grandioasă, "Dansatori Vatra Neamului" vă oferă spectacole minunate ale perechilor de dansatori profesioniști în cadrul evenimentelor dumneavoastră.

...

...

Ansamblul de dans "Fluieraș"

Este o echipă de dansatori profesioniști, plină de energie și dornici să transforme fiecare petrecere într-o sărbătoare adevărată! 

Au o experiență bogată în domeniul petrecerii diferitor evenimente și vă garantează multă veselie, chef și voie bună!

Mai multe detalii aici.

 

...

Ansamblul Joc Basarabesc

Este o echipă de dansatori tineri și dornici să vă transforme orice sărbătoare într-un spectacol de zile mari! Le place ceea ce fac și vor fi bucuroși să participe la organizarea artistică a evenimentului Dumneavoastră!
În afară de cheful şi voia bună pe care o vor aduce în rîndul invitaţilor, vă propun un show, programul căruia îl puteți vedea aici.
 
...
 
...

Ansamblul OLIMP

Vă propune un program artistic unic, ce include dansuri populare jucate „cu mult foc”, tradiții și obiceiuri de nuntă executate cu acurateţe, dar și un show coreografic latino-american, care va incendia atmosfera serii și va entuziasma oaspeții Dvs!

Vedeți ce include show-programul unic aici.

...

...

Dance family

Show Balletul “Non Format” vă prezintă o programă inedită pentru evenimentele D-stra (nunți, cumătrii, corporative, zile de naștere etc) având la bază dansatori profesioniști, flexibili pentru orice fantezie coregrafică cu scopul de a sublinia evenimentul D-stra într-un format nou și de a vă dărui emoții pozitive și amintiri plăcute! 

Vedeți aici mai multe detalii.

...

Dansatori-nunta.com

Sunt cea mai mare echipă de dansatori profesioniști, gata să vă transforme orice eveniment într-o sărbătoare cu adevărat memorabilă.

Odată cu pachetul artistic pe care îl puteți găsi aici, vă oferă gratuit poduleţul de flori, obiceiurile prosoapele naşilor, colacii mirilor, spălatul mâinilor, colacii naşilor, colacii cuscrilor ș.a. 

Vedeți aici mai multe detalii.

...

...

Exclusive Group

Trupa "Exclusive Dance" vă propune un program artistic în stil național, și în stil național stilizat (la alegere), totul pentru a avea un eveniment plin de chef și voie bună. Nu vor sta pe loc, nu se vor odihni la petrecerea Dvs., ci toată seara vor dansa și vor crea atmosferă nu doar la dansuri naționale, dar și la toate stilurile. Misiunea lor este un eveniment vesel și reușit, conform așteptărilor Dvs.

Vedeți aici ce include programul, dar și ce oferte fierbinți aveți la dispoziție!

...

...

...

Flagrant
Show-baletul "Flagrant" vă propune o abordare profesională și creativă a unui program organizat și stilizat, oferă o simbioză dintre coregrafie și actorie. Este unul dintre cele mai profesionale școli de dans din Moldova, câștigătoare a numeroase concursuri, campionate naționale și turnee internaționale.

Ritmurile energice și programul unic atrag interesul publicului. Show-baletul are un stil original și, cu siguranță, va crea o atmosferă de neuitat în rândul invitaților și celor prezenți la eveniment. Vedeți aici ce include progamul.
 
 
...

Echipa de dansatori “RoyalEvents” te va cuceri la prima vedere, pentru că ei au ca scop să transforme sărbătoarea dumneavoastră într-un spectacol extrem de frumos și vă propun un show extraordinar de dansuri pe tot parcursul ceremoniei!

La dorință, pot fi incluse diferite obiceiuri, iar ei se vor descurca de minune. Vedeți aici ce include programul.

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!