Exclusive Group

Centrul de dans "Exclusive Dance"- (Moldova, Chișinău) a fost înființat în anul 2005 ca un club de dansuri studențesc. Inițial, majoritatea membrilor clubului erau studenți, iar programul coreografic includea doar dansuri de gală (Ballroom Dance).

 

Școala de dansuri din Chișinău "Exclusive Dance" practică toate tipurile de dans, înființând grupe pentru orice vârstă și atrăgând cei mai buni profesori de dans.

 

Astăzi, noi instruim și antrenăm grupe, practic în toate stilurile de dans: clasice de bal, standard europene, latino-americane, Salsa, Bachata, Merengue, Club Dance, Club Dance Latino, Belly Dance și Hip-Hop. Instructorii noștri sunt adevărați profesioniști, care manifestă atenție și au o abordare individuală față de fiecare elev, fie că este dintr-o grupă de începători sau de dansatori experimentați. Puteți să vă convingeți și singuri, luând parte la lecțiile noastre de dans!

 

Lecțiile se petrec în săli extrem de confortabile și pot avea loc la orice oră vă este comod Dvs. Avem grupe în diferite regiuni ale Chișinăului: Centru, Botanica, Telecentru. Suntem interesați de clienți care frecventează lecțiile regulat. Sistemul de plăți este unul foarte flexibil ceea ce vă ajută să economisiți considerabil. Participanților colectivului de dans le propunem condiții fără precedent!

 

Deviza noastră: ”Niciodată nu e târziu să începi a dansa!” ”Perfecțiunea nu are limite!”

 

Bine ați venit la școala de dans a Moldovei!