Noutăți

Horoscop 20-10-2017 1900

Află cu ce zodie nu te potrivești deloc în dragoste

Află cu ce zodie nu te potrivești deloc în dragoste

Ai obosit să-ți cauți perechea ideală? Te gândești să o lași baltă și să speri că prințul tău cu un Porsche alb va apărea de nicăieri la ușa casei tale și te va duce în brațe spre tărâmul dragostei? Poate ar fi cazul să nu mai disperi și să recurgi la alte metode de a-ți găsi alesul. Întâi de toate, revezi ce criterii de selecție ai folosit până acum. Poate nu ar strica să te iei și după zodiile care nu se potrivesc deloc în dragoste? Astfel ai putea să le elimini din start și să nu mai pierzi timpul pe cine nu merită.  

Berbec

Daca ești Berbec, nu ești deloc potrivită pentru bărbații Tauri. Lor le place să spună adesea „ți-am spus eu!”, iar tu urăști asta!

Cea mai bună compatibilitate: Balanța

Taur

Esti Tăuroaică? Atunci află că printre cele mai rele zodii care nu se potrivesc deloc în dragoste vă aflați tu și Săgetătorii. Un Săgetător e mult prea sălbatic pentru tine. Îl poți admira, dar nu te apropia de el!

Cea mai bună compatibilitate: Scorpionul

Gemeni

Femeia din Gemeni nu e compatibilă cu bărbatul Capricorn. Nici femeia Capricorn cu bărbatul Gemeni. De ce? Bărbatul Capricorn pur și simplu nu e destul de amuzant pentru tine! Îi place să muncească prea mult și se distrează prea puțin.

Cea mai bună compatibilitate: Săgetător

Rac

Dacă ești Rac, nu te însoți cu cineva din Vărsător! Vărsătorii cheltuiesc o gramadă de bani pe nimicuri, le place să schimbe întotdeauna câte ceva și s-ar putea ca un astfel de partener să îți dea numai dureri de cap.

Cea mai bună compatibilitate: Taur

Leu

Combinația Leu – Scorpion intră la categoria „Zodii care nu se potrivesc deloc in dragoste”. Scorpionul trăiește intens și e aproape la fel de încăpățânat ca tine. Ai nevoie de cineva care să te lase să câștigi, măcar câteodată.

Cea mai bună compatibilitate: Săgetător

Fecioară

Daca ești Fecioară, nu te combina cu un Săgetător! Niciunul dintre voi nu vrea să se complice. Săgetătorul pare tot timpul lipsit de griji și asta o să ți se pară, în cea mai mare parte a timpului, o dovadă de… naivitate.

Cea mai bună compatibilitate: Scorpion

Balanță

Daca esti in zodia Balanței, trebuie să știi că printre acele zodii care nu se potrivesc deloc cu tine este un bărbat Fecioară! Deseori, el reprezintă o confruntare mult prea mare pentru tine. Ambii sunteți foarte intoleranți la diferențele dintre voi. O Fecioară o să ți se pară enervantă rău!

Cea mai buna compatibilitate: Balanța

Scorpion

Ești Scorpion? Ok! Nu încerca să îți găsești un partener din zodia Berbec pentru că n-o să meargă! Berbecii ți se par extenuanți. Pe de altă parte, poți face afaceri bune cu un astfel de partener. Mai bine parteneri de afaceri decât de cuplu!

Cea mai bună compatibilitate: Pești

Săgetător

Nu ieși cu Tauri! Ai nevoie de schimbări și de o dinamică mai mare decât poate să îți ofere un Taur.

Cea mai bună compatibilitate: Vărsător

Capricorn

Capricornii nu sunt compatibili cu Gemenii. Nu te gândi că îi poți schimba, pentru că nu e așa.

Cea mai bună compatibilitate: Fecioara

Vărsător

Dacă ești Vărsător, nu intra într-o relație cu un Rac. Racii au nevoie să te implici într-o relație mai mult decât poți. Și problema nu e la ei, ci la tine.

Cea mai bună compatibilitate: Săgetător

Pești

Cea mai proastă combinație pe care poți să o faci pe plan emoțional este să te cuplezi cu cineva din zodia Feciorei. Fecioarele vor ca lucrurile să fie curate, îngrijite și la locul lor, iar pentru tine asta e prea mult!

Cea mai bună compatibilitate: Scorpion

Sperăm că urmând sfaturile noastre, să-ți găsești perechea!

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!