Noutăți

Curiozități 05-07-2019 635

A fost lansat primul ruj pentru bărbați

A fost lansat primul ruj pentru bărbați

În premieră mondială pe piaţa cosmeticelor, un producător englez a împins limitele industriei de cosmetice pentru bărbaţi lansând primul ruj care le este dedicat.

...

Producătorul a mers mai departe de imaginația oricui și a lansat pe piața cosmeticelor din România primul ruj pentru bărbaţi. Astfel, încearcă să răspundă nevoilor bărbaţilor în căutarea unui produs care să le completeze rutina de îngrijre şi să le pună în valoare trăsăturile faciale.
Bărbaţii moderni încearcă toate trucurile pentru a arăta cât mai bine şi au devenit mult mai deschişi la a folosi produse cosmetice noi”, spun producătorii.
 ...
Disponibil în 12 nuanţe, rujul lichid mat a fost creat pentru a conferi buzelor un aspect natural şi are un preţ de 69 de lei.
Rutina de îngrijire a bărbatului modern a evoluat foarte mult în ultimii ani, iar introducerea rujului în această rutină este un pas natural. Dacă acum 10 ani crema hidratantă şi gelul de curăţare a tenului îi erau suficienţe unui bărbat pentru îngrijire, astăzi, este absolut normal ca bărbaţii să folosească fond de ten, corector, anti-cearcăn, cremă contur ochi sau pomadă pentru barbă. Ne bucurăm că primul ruj pentru bărbaţi a fost lansat şi suntem entuziasmaţi că îl putem oferi acum şi bărbaţilor români“, a spus Corina Ilie, co-fondator al magazinului care distribuie rujul în România.
Sursa: adevărul.ro
logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!