Blog

Restaurante 12-08-2019 1358

6 restaurante cu săli de invidiat și criteriile de bază despre cum alegeți sala potrivită vouă

6 restaurante cu săli de invidiat și criteriile de bază despre cum alegeți sala potrivită vouă

Unul dintre primele lucruri pe care îl fac mirii când încep pregătirile de nuntă este să aleagă sala, iar primul criteriu de care trebuie să țină cont este dimensiunea sau capacitatea restaurantului, care trebuie să se potrivească cu dimensiunea nunții.

Câți oaspeți sunt în lista de invitați? Ar fi păcat să plătiți pentru o sală de 150 de locuri, dacă veți avea în jur de 80 de invitați. Pentru o nuntă la care vă vor fi alături 50 de persoane, puteți alege un local mai mic, unde să creați o atmosferă intimă, în care invitații să se simtă bine.

Încercați să alegeți un restaurant care să ofere un spațiu generos, pentru ca toată lumea să se simtă în largul ei. Sala ar fi bine să aibă o formă cât mai clasică (pătrată sau dreptunghiulară), fără construcții în forme de “E”, “L”, “T”, fără coloare sau separeuri, pentru că astfel, va oferi o vedere bună pentru toți invitații, indiferent unde sunt așezați în sală.

De asemenea, atrageți atenția la culoarea predominantă (draperii, scaune, pereți, podea), dacă se potrivește cu stilul nunții pe care o planificați. Alegeți localul să fie luminos, pentru că lumina naturală și culorile calde contribuie la poze reușite.

Acustica sălii este alt detaliu despre care ar fi bine să vă informați. Într-o sală cu puține elemente care să absoarbă sunetul, se va crea un ecou puternic de la muzică, care va deranja urechea și va crea sezația de oboseală. Imaginați-vă sunetul ca o minge de ping-pong, pentru că se comportă aproximativ la fel. Cu cât mingea pe care v-o imaginați aruncată, ar sări înapoi mai puțin, cu atât sala are o acustică mai bună. Gresia și faianța sunt cele mai proaste din punct de vedere acustic, dar acest lucru poate fi compensat de prezenta perdelelor, a pereților acustici sau forme în tavan care vor elimina ecoul.  

...

Poziția mesei de prezidiu trebuie să permită o vedere bună către orice colț din sală și către ringul de dans. De asemenea, dacă masa este ușor accesibilă, atunci va fi mai ușor să părăsiți masa pentru a petrece timpul alături de invitații voștri!

Mesele invitaților sunt cele mai reușite în formă rotundă, de 8 persoane. În acest fel, invitații vor sta lejer la masă și vor avea ocazia să socializeze cu încă 7 persoane (preferabil cunoscuți sau prieteni de-ai lor).

Așa deci, încetează să visezi la nunta perfectă și începe pregătirile la unul dintre aceste șase restaurante cu săle de invidiat.

... Café de Flore

...

Café de Flore vă va surprinde prin eleganța și designul aparte al restaurantului, prin profesionalismul echipei și savoarea bucatelor gătite cu pasiune și entuziasm.  Îi găsiți la doar 1km distanţă de capitală, în mijlocul unei păduri foioase, într-un cadru natural îmbietor.

Oferta restaurantului cuprinde o paletă variată de preparate din bucătăria europeană și tradițională, evidențiindu-se prin gastronomia fină, ce rezultă din vasta experiență și creativitate a bucătarului. Atmosfera unică și relaxantă, barul modern cu o gamă variată de băuturi, mesele bogate și decorul plin de culoare conferă restaurantului o eleganța de cinci stele! 

...

...

... Curtea Casei

...

Curtea Casei este alegerea perfectă pentru petreceri mici, dar fastuoase. Iar petrecerile mici, petrecute într-un local ambiant cu o bucătărie excelentă, sunt cele mai memorabile.

Aici puteți găzdui ceremonii de până la 60 de invitați, oferind confortul maximal pentru fiecare oaspete al Dumneavoastră și veți dispune de economii considerabile la petrecerea evenimentului: decor inclus și prețuri flexibile datorită meniului personalizat, de asemenea, veți dispune de o mică terasă care va oferi un plus de comfort sărbătorii dumneavoastră, și deservire gratis.

...

... Curtea Domnească

...

Complexul pentru ceremonii Curtea Domnească vă oferă plăcuta ocazie de a vă transpune într-o atmosferă deosebită, cu o adevărată semnificaţie istorică.

Restaurantul dispune de două săli distinct amenajate în care puteţi sărbători orice gen de evenimente: nunţi, cumetrii, zile de naştere, petreceri, corporative, ş.a. De asemenea, vi se propune și o sală VIP, o terasă spaţioasă cu bar, sală de conferinţe şi zonă de odihnă. Restaurantul se află în centrul oraşului Cricova, la doar 5 km distanţă de capitală, în imediata vecinătate a Aleiei Domnitorilor din parcul oraşului Cricova (strada Chişinăului 86).

...

...

... Oscar Banquet Hall

...

Superb, luxos și elegant... Nunta 2020 la Oscar Banquet Hall este locul unde visul de a avea o nuntă de poveste devine realitate, chiar în centrul Chișinăului. Cei de la Oscar Banquet Hall creează povești frumoase și vă oferă oferte speciale, frumusețe și perfecțiune în fiecare detaliu! 

Oscar Banquet Hall este unul din restaurantele de top din Chisinău și vă oferă 2 săli cu design individual: sală mare cu o capacitate de 100 - 200 de persoane și sala mică cu o capacitate de până la 100 de persoane. Aici vă veți bucura de o ambianţă călduroasă şi primitoare în care veţi găsi confort şi cele mai bune servicii asigurate de un personal atent la fiecare detaliu, pentru ca seara Dumneavoastră să fie cât mai relaxantă şi lipsită de griji.

...

...

...

... Club Royal Park

...

Hotelul Club Royal Park oferă o sală nouă de banchete și un restaurant pentru diferite evenimente, cu un număr de locuri începând de la 20 la 150 de persoane, iar pentru fourchette - până la 300 de persoane. Sălile sunt special concepute pentru cei care apreciază eleganța și rafinamentul, îmbinând plăcut atmosfera liniștită, confortul și locația ideală din Parcul Valea Trandafirilor.

...

Royal Park organizează banchete, nunți în aer liber cu deschidere spre piscină.
Sărbătorirea unei nunți în aer liber în mijlocul naturii, printre copaci și iarbă, înconjurați de piscină cu multiple flori și un decor neobișnuit oferă un cadru mirific pentru orice tip de evenimente. Simțiți-vă ca acasă în Complexul Club Royal Park.
...
 
...
 
...
 
...

... BEEF. Meat&Wine

...

Beef Meat&Wine a incorporat cele mai bune tradiții ale bucătăriei europene. Doar aici veți putea găsi cel mai mare meniu de vinuri, precum și o bucătărie de neegalat, orientată spre gurmanzi și creată minuțios de către un bucătar talentat, cu experiență în unul din cele mai bune restaurante europene.

Restaurantul este situat în imediata apropiere a unui parc pitoresc, iar punctul forte al restaurantului este sala de evenimente Beef Banquet Hall, cu o capacitate de 60 de persoane. 

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!