Noutăți

Tortul Miresei 09-07-2019 5258

5 patiserii de unde să-ți comanzi tortul pentru nunta ta

5 patiserii de unde să-ți comanzi tortul pentru nunta ta

Tortul - unul dintre cele mai așteptate momente ale serii. 

Dar cum și de unde să-l alegi ca să fie și gustos, și frumos? Cum să alegi ceva care să le fie pe plac tuturor invitaților, să fie și frumos decorat, și la un preț accesibil, și să găsești un cofetar înțelegător și creativ, dar și punctual?

Iată o listă de producători care vă for satisface capriciile și vă vor lăsa gura apă. 

Citiți cu poftă!

... 7 Spice, de unde vă veți alege și un tort de poveste, și un candy bar bogat, și colacii perfecți pentru nași:

  • au un sortiment larg de produse de brutărie şi patiserie
  • asigură calitatea produselor
  • au preţuri accesibile
  • preiau comanda chiar dacă la moment nu sunteți în Republica Moldova
  • sunt gata de a îndeplini orice vis a clientului în realitate. (If you dream it, we can bake it!)
  • susțin gusturi şi reţete tradiţionale, dar dezvoltă şi produsele moderne
  • au un spaţiu de producere peste 5500 m2. ce înseamnă o posibilitate mare de a dezvolta proiecte noi

...

...

...

... Cofetăria Banquet Premium, care pe lângă diversitatea de colaci, torturi, prăjituri și deserturi sunt gata să creeze tortul după schița voastră, de la 1 la 5 nivele. La "Banquet Premium", aveți posibilitatea să gustați mai multe tipuri de torturi, să alegeți elementele decorative și să discutați bugetul, în funcție de tipul de tort dorit și numărul de oaspeți.

...

...

...

... Sweet President, unde, pe lângă tortul decorat cu totul spectaculos, o să găseiți cele mai gustoase macarons, cupcake, cake pops, mousse, eclere, mini tarte, bomboane și multe altele. ”Recenziile pe care ni le transmiteți și experiența dobândită în fiecare zi de muncă ne oferă elanul și curajul necesar creării produselor dulci, gustoase și rafinate. Noi oferim valoare creativității și felului în care ne prezentăm produsul, astfel încât acesta să rămână în amintirea fiecărui oaspete - nu doar prin caracteristicile gastronomice, ci și prin aspectul deosebit.”

...

...

...

... Patisserie Panilino, care este bine recunoscută pentru torturile gustoase la comandă pe care le fac! Dacă mergeți la unul din oficiile Panilino (str. Socoleni sau str. Uzinelor) cu modelul de tort dorit, patiseria îl poate replica și puteți discuta pe loc despre toate detaliile comenzii, începând cu decorul, conținutul și până la preț.

......

... Dulcinella, decare ați auzit cu siguranță, și nu în zadar. Procesul de alegere a tortului de nuntă este foarte simplu datorită acestui website, unde găsiți multe modele de torturi, cu un cod atribuit pentru fiecare și cu filtre pentru stil, decor, acoperire, figurine și altele. Comanda se face la una din locațiile fizice Dulcinella „Tort la Comandă”.

...

...

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!