Noutăți

Cereri în căsătorie 24-10-2018 2185

4 sfaturi de care să ții cont atunci când alegi un inel de logodnă

4 sfaturi de care să ții cont atunci când alegi un inel de logodnă

Oricine alege să îi facă cadou iubitei sale un inel de logodnă, drept prim pas spre constituirea unei familii și mai ales pentru exprimarea dragostei sale, se poate afla într-o mare dilemă.

De aceea, indiferent de inelul de logodnă pe care ai de gând să-l alegi, vei avea nevoie de câteva sfaturi de care să ții cont:

... Gândește-te la bugetul pe care vrei să îl aloci unui astfel de eveniment special

Vrei să faci din propunerea în căsătorie un moment special? Atunci totul trebuie să fie atent realizat: de la alegerea locației în care să se desfășoare acest eveniment și până la alegerea inelului de logodnă. Vei avea nevoie de un buget care să satisfacă toate aceste lucruri. Atunci când pleci la cumpărături pentru alegerea unui inel de logodnă sau chiar a unor verighete trebuie să știi care este bugetul de care dispui. 

...

... Alegerea metalului din care să fie confecționat

Un alt aspect foarte important atunci când avem în vedere alegerea unui inel de logodnă constă în identificarea preferințelor persoanei dragi cu privire la metalul din care este confecționat. Nu îi cumpăra niciodată un inel de argint dacă iubește aurul sau nu opta pentru aur galben dacă îl preferă pe cel alb sau roz. Platina poate fi considerată o altă opțiune pentru cei ce doresc să își surprindă iubita,dar e un metal foarte scump.

... Piatra, un alt aspect important

Tot mai mulți sunt cei ce aleg inele de logodnă cu diamant, fiind apreciate grație costului și rafinamentului lor. Nici inelele de logodnă cu cristale nu sunt de neglijat, așa că mai mult ca sigur vei avea de unde să alegi. Mai înainte de a achiziționa un astfel de cadou încearcă să identifici ceea ce îi place iubitei tale, ce fel de piatră prețioasă, dar și ce fel de culoare sau formă. În cazul în care nu cunoști toate aceste amănunte, încearcă să apreciezi tu cam ce anume i-ar plăcea și să alegi un inel de logodnă exact pe placul acesteia.

...

... Ai în vedere ceea ce se poartă

Alege întotdeauna ceea ce îi place iubitei tale, însă atunci când nu cunoști prea multe despre preferințele sale ar fi bine să iei în calcul alegerea unor inele de logodnă care se poartă. Desigur, inelul clasic este mereu pe placul tuturor și nu se demodează niciodată, însă atunci când se poartă acele inele de logodnă cu diamante, iar bugetul îți permite, nu ezita să faci această alegere, fiind încântătoare pentru oricine. Ține cont și de culoarea pietrei, un alt aspect important. Poți alege și un inel de logodnă lucrat manual, fiind o altă variantă extrem de apreciată de cunoscători.

Indiferent de modelul de inel ales, important e să fiți ambii fericiți și să aveți o căsnicie frumoasă!

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!