Noutăți

Ghidul Miresei 02-05-2019 842

4 NUTRIȚIONIȘTI de la noi, care te vor face să te simți ca la 20 de ani

4 NUTRIȚIONIȘTI de la noi, care te vor face să te simți ca la 20 de ani

Ne place să mâncăm gustos, mai ales atunci când vin sărbătorile și ne putem justifica cu „o dată în an se poate”. Dar gustos, mai ales de Paști, mai ales la bunica, nu neapărat este sănătos. Mulți sunt cei care umplu mesele cu bucate de la care nu vrem să urcăm pe cântar, dar pentru că „ o dată-n an se poate”, ne-am gândit să vă recomandăm 4 nutriționiști de la noi la care puteți apela cu încredere pentru un program de detoxifiere.

 

Corina Dascălu (Detox Delivery Moldova)

Programele Detox Delivery sunt create de Corina Dascălu, nutriționist certificat internațional în Nutriția Vegană și Raw-Vegană. Programul Detox Delivery include: Consultație nutrițională Pre-detox / Sucurile Detox livrate zilnic la domiciliu / Meniul post-detox
** Livrarea Gratuită în or. Chișinău
Mai multe detalii despre Corina, dar și despre prgramele de detox le puteți vedea aici.

...

 

Lucia Gavriliță (Sănătate-n verde viu)

Lucia Gavriliță, expert în nutriție (health educator), certificată de „Hippocrates Health Institute” (Florida, SUA). Fondatoarea comunității „Sănătate`n verde viu”, autoare și formatoare a cursului ”ABC-ul alimentației vii”, „Detoxifiere generală – remedii simple pentru probleme complexe”, ”Grădina ecologică din bucătăria ta”; formatoare de opinie privind promovarea unui stil de viață sănătos. Toate programele pe care le propune Lucia Gavriliță le puteți vedea aici.

...

 

 Victoria Ursu (Centrul de nutriție”THEIA”)

În cadrul centrului activează nutriționiști certificați internațional, pregătiți să răspundă solicitărilor clienților/pacienților dornici să-și schimbe sau să-și îmbunătățească conduita alimentară.

Programele de nutriție personalizate sau de grup vin să satisfacă așteptările clienților în ceea ce privește: pierderea sau creșterea în greutate, cure sau tabere de detox, supravegherea alimentară a femeii însărcinate sau care alăptează, educația gusturilor și arta gătitului, controlul poftelor alimentare (patiserie, ducliuri etc), rețete ușoare și complexe de gătit în ediții periodice de carte. Mai multe detalii despre centru puteți vedea aici

 

...

 

Wheatgrass

Compania Wheatgrass vă propune sucuri matinale proaspete și înviorătoare, care vă vor încărca cu energie fizică și cu o activitate mentală deosebită pentru toată ziua!

...

Toate programele de detox, dar și alte programe care te vor face să te simți bine le poși vedea aici.

Indiferent ce obiective ți-ai stabilit în ce privește alimentația ta, atâta timp cât te documentezi cu atenție, te consulți cu un specialist și îi urmezi recomandările cu încredere și seriozitate, succesul este ca și garantat. Tu ți-ai stabilit obiectivele pentru sezonul acesta?

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!