Noutăți

Interesant 11-12-2013 1147

4 destinații perfecte pentru un Revelion de vis

4 destinații perfecte pentru un Revelion de vis

Revelionul este una dintre cele mai așteptate sărbători ale anului, de aceea fiecare dintre noi își dorește să petreacă această seară într-un mod deosebit. În același timp, Anul Nou este una dintre puținile zile sărbătorite concomitent de (aproape) întreaga planetă. Și totuși, fiecare colțișor al lumii petrece această noapte într-un mod specific, ar fi păcat să nu exploarăm aceste locuri, îndeosebi în perioada sărbătorilor de iarnă.

 

Iată câteva destinații potrivite pentru un Revelion de vis.

 

Paris, Franța

Ar fi păcat să nu includem Parisul - cel mai romantic oraș din lume, în lista destinațiilor pentru un Revelion de vis. Or, ce poate fi mai frumos decât abundența tradiționalelor focuri de artificii admirate alături de mii de oameni pe Champs-Elysées sau și mai spectaculos - o vedere panoramică a a orașului împânzit de artificii de la înălțimea Turnului Eiffel.

 

 

Dubai, EAU

 

Rămânem pe aceeași undă a artificiilor spectaculoase, doar că în Dubai artificiile se întrec , mai curând, în originalitate și spectaculozitate. Judecând după arhitectura futuristică a orașului și tendințele acestuia de a fi întruchiparea luxului și a pompei, fără dubii - în perioada sărbătorilor de iarnă Dubaiul nu doar că are ce să arate turiștilor, acesta îi va lăsa cu gura căscată chiar și pe cei mai pretențioși vizitatori. Sfatul nostru este să luați oferta în serios, mai ales că zborul din Chișinău, în această destinație, s-a ieftinit considerabil.

 

 

Barselona, Spania

 

Noaptea Veche - așa este numit Revelionul în Barselona. Principalele distracții în noapte de Anul Nou în Barselona au loc în piața Catalunia - vin și gustări spaniole și desigur, artificii impresionante - un astfel de Revelion se va vrea repetat și în anii viitori. Dacă și tu o să fii în piața Catalunia de Revelion, nu uita să ai cu tine 12 boabe de struguri. Fiecare boabă corespunde unei luni din an și se mănâncă tradițional, pe rând, la răspântia dintre ani pentru a avea noroc tot anul care vine.

 

 

Rio de Janeiro, Brazilia

Una dintre cele mai bune alegeri pentru un Revelion exotic, or, nu în fiecare an ai ocazia să întâlnești anul Nou pe malul oceanului. Dacă îți iai zborul spre Rio, alege să petreci revelionul pe plaja Copacabana și nu uita să te îmbraci în alb. La brazilieni vestimentația albă a devenit un adevărat dress code pentru noaptea de Anul Nou, se spune că astfel vei atrage numai lucruri bune și pozitive în anul care vine.

 

 

[gallery link="file" columns="4" ids="1852,1854,1855"]

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!