Blog

Restaurante 19-08-2019 1565

1800 evenimente frumoase, 18 ani de activitate, personal profesionist - despre toate acestea am vorbit cu event managerul restaurantului MiaDora

1800 evenimente frumoase, 18 ani de activitate, personal profesionist - despre toate acestea am vorbit cu event managerul restaurantului MiaDora

Nunta este un eveniment extraordinar de important, iar localul în care vă petreceți această zi merită o atenție deosebită!

De aceea, vă invităm să vedeți mai jos ce vă sfătuie un administrator de sală despre cum să organizați cu succes aceasă zi.

... Care este rolul unui administrator / administratoare de restaurant și ce așteptări putem avea de la el/ ea?

Administratorul bun se masoară după gradul de fericire din ochii clientului în dimineața de după eveniment. Acesta reprezintă persoana care însoțește clientul, cu toate abilitățile sale de profesionist, pe întreaga durată - de la etapa ”rezervare dată”, până la ziua de după eveniment, iar această perioadă este de minim 1 an.

...

...

... MiaDora activează de 18 ani. Credeți că succesul unui restaurant este dictat în mare parte de experiența sa sau la baza acestuia stau alte criterii?

18 ani de experienta înseamnă 18 ani de schimbări continue. 18 ani de activitate ne-au permis să înțelegem necesitățile reale ale clienților și care sunt pașii concreți pentru a organiza un eveniment de succes. 18 ani ne-au mai permis să formăm o echipă, cu adevărat profesionistă.

...

... Cât de ușor se adaptează un restaurant la cerințele clientului? Dacă, de exemplu, la nuntă se cere să fie pregătite bucate tradiționale care aparțin altor culturi, cum ar fi cea chineză sau indiană etc., este pregătit restaurantul să facă față?

Capacitatea restaurantului de a se adapta după cerințele clientului depinde în mod direct de capacitatea tehnică și este în tandem cu profesionalismul echipei. Adică, un anumit meniu necesită și anumite cunoștințe despre cultura respectivă, dar și abilitatea personalului de a realiza cele cerute.

...

...

...
... De ce ar trebui să ținem cont atunci când stabilim meniul de nuntă?

În primul rând, se ține cont de:
- perioada rece sau caldă a anului
- oaspeții care aparțin altor culturi
- vegetarieni, vegani, ro-vegani, sau alergici
- stilul nuntii
Indiferent de tipul meniului ales, acesta trebuie să fie balansat si divers.

...

...

... Astăzi, vedem tot mai des că părinții aleg să vină cu copii la nuntă, aveți o zonă amenajată special pentru ei?

O zonă destinată pentru distracția copiilor nu este destul pentru organizarea unei petreceri de success. Mai e necesar și de o persoană calificată pentru a avea grijă de ei și de a le oferi un program distractiv pentru a captiva atenția copiilor.
... La MiaDora, pot mirii obține oferte speciale / bonusuri?

Pentru fiecare client, avem o abordare desosebită. Ofertele se fac în dependență de numărul de invitați / meniul / perioada și, nu în ultimul rând, de dorințele clienților de a-și petrece una din cele mai importante evenimente alături de echipa MiaDora.

...

...

...
... Cum reușiți să creați, de fiecare dată, atmosfera de sărbătoare?

Bucură-te, zâmbește, sărbătorește este filosofia a peste 1800 evenimente organizate în cei 18 ani de activitate.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!