Noutăți

09-09-2020 8874

15 filme de comedie despre nunți pe care ai putea să le privești într-un weekend ploios

15 filme de comedie despre nunți pe care ai putea să le privești într-un weekend ploios

Sezonul ploios predispune spre vizionarea unor filme. Și pentru că noi nu vrem să plângi privind drame, îți recomandăm 15 filme de comedie ce au ca subiect organizarea nunților, petrecerile de burlaci și prietenii de onoare. Vizionare plăcută! 

 1. The Hangover (2009)

După o petrecere a burlacilor, trei prieteni se trezesc în Las Vegas fără să-și amintească ce au făcut noaptea trecută și cum au ajuns în alt capăt de țară. În toată această tevatură, aceștia și-au pierdut un prieten, cel care trebuie să se însoare peste 24 de ore. Sarcina este să-l găsească și să-l aducă la propria nuntă până când logodnica lui nu a aflat nimic.

 1. Wedding crashers (2005)

John și Jeremy sunt doi prieteni afemeiați care vin neinvitați la nunți străine cu scopul de a găsi fete singure cu care să se distreze. Asta până când, la o nuntă, John o întâlnește pe Claire și se îndrăgostește de ea.

 1. Bride Wars (2009)

Cele mai bune prietene devin dușmani de moarte atunci când își planifică nunta în aceeași zi. O comedie minunată cu Kate Hudson și Anne Hathaway.

 1. I love you, man (2009)

Peter este un tip fără prieteni, iar în fața sa stă sarcina de a-și găsi un prieten până la nuntă, altfel, va trebui să înfrunte privirile nedumerite ale oaspeților la nuntă. Acesta organizează mai multe întâlniri cu potențiali candidați la rolul de prieten până când îl întâlnește pe Segal. Totuși, relația lui Peter cu amuzantul și nonconformistul Segal ajunge să influențeze relația lui Peter cu viitoarea lui soție.

 1. Mamma Mia (2008)

La nunta ei grecească, Sophie își anunță prietenele că a invitat, în secret, 3 bărbați, foștii iubiți ai mamei ei. Scopul propus, este să afle care dintre ei este tatăl ei, fiindcă visează să fie condusă la altar de către tatăl pe care nu l-a cunoscut niciodată. Un musical care te va purta pe tărâmuri îndepărtate și care îți va încălzi inima în serile reci de toamnă.

 1. Sex and the City (2008)

Carrie, o jurnalistă renumită din New York, în sfârșit este cerută în căsătorie de domnul ei, Mr.Big. Însă nedeterminarea, îl face pe Big să o părăsească în fața altarului și Carrie, alături de cele mai bune prietene ale sale, pleacă în  luna de miere. Amuzant, sexy și intrigant, Sex and the City o să vă facă să le îndrăgiți pe cele 4 nebunatice ale New York-ului.

 1. Bridesmaids (2011)

Annie urmează să fie domnișoara de onoare la nunta celei mai bune prietene ale sale. Viața ei nu merge chiar după plan, iar colac peste pupăză, prietena ei se mărită și ea aude cum îi ticăie și ei ceasul. Planificarea nunții e mai deprimantă decât s-a așteptat, iar mireasa insistă că vrea o domnișoară de onoare care să zâmbească mai mult. Dar uite că nunta în compania unor fete disperate promite să devină o aventură.

 1. The five-year engagement (2012)

După un an de relație, Tom o cere în căsătorie pe Violet, însă promisiunea unui job mai bun, o determină pe Violet să plece în alt stat și să amâne nunta. Cum e să faci față presiunilor, planificărilor de nuntă care mereu se amână și visului unui job minunat care devine realitate? Află vizionând filmul!

 1. The Wedding Ringer (2015)

Cu două săptămâni înainte de nuntă, Dug, un mire fără prieteni, intră în bucluc angajând o agenție care  îi va oferi prieteni și martori de nuntă. Evident, situația o ia razna, iar o problemă atrage după sine o alta.

 1. 27 Dresses (2008)

Cea mai mare bucurie a unei tinere cu ghinion în dragoste este să fie domnișoară de onoare la nunțile prietenelor ei. După 27 de astfel de evenimente (și de rochii), ea trebuie să-i fie domnișoară de onoare sorei ei. O singură problemă: viitorul soț al acesteia este chiar bărbatul de care protagonista este îndrăgostită de ani de zile.

11. Made of Honor (2008)

În comedia romantica a casei de filme Columbia Pictures, Made of Honor, Tom (Patrick Dempsey) duce o viață minunată: e sexy, are success și știe că se poate bizui pe Hannah (Michelle Monaghan), încântătoarea lui prietenă și singura constantă a vieții lui. Totul merge perfect până când Hannah pleacă în Scoția, într-o deplasare de serviciu de șase săptămâni. Acum Tom realizează, uimit, cât de pustie i se pare viață fară ea. Își propune să rezolve problema la întoarcerea ei, când o va cere pe Hannah de nevastă. Este însă siderat când afla că Hannah s-a logodit cu un scoțian frumos și bogat și că intenționează să plece peste ocean. Când Hannah îl roagă pe Tom să fie “domnișoară ei de onoare”, el acceptă cu greu să îndeplinească acest rol, dar până la urma o face, pentru ca în felul acesta speră că-i va cuceri inima și va reuși să zădărnicească nunta până nu e prea tărziu.

 

 
12. The Wedding Planner (2001)
Nimeni nu înțelege dragostea și romantismul mai bine decât Mary Fiore (Jennifer Lopez) - cea mai cunoscută organizatoare de nunți din San Francisco. Specialistă în îndeplinirea viselor altora, ea e prea ocupată mai aibă și o viață personală. În timp ce sărbătorește o noua și importantă comandă - nunta bogatei Fran Donolly (Bridgette Wilson-Sampras) - Mary este salvată de la o coliziune aproape fatală, cu un container scapăt de sub control, de către chipeșul doctor, Steve Edison (Matthew McConaughey). După ce petrec împreună o seara încântătoare, Mary crede a găsit, în sfârșit, un motiv pentru a se îndrăgosti. Din nefericire, va descoperi în curând Steve este viitorul soț al lui Fran Donolly, și Mary este organizatoarea nunții lor. Cariera și Cupidon se ciocnesc cap în cap.
 
 
 

13. Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu? (2014)

Claude şi Marie Verneuil, aparţinând marii burghezii catolice de provincie, sunt nişte părinţi mai degrabă de "modă veche". Însă s-au străduit întotdeauna să fie deschişi. Pilulele s-au dovedit, însă, greu de înghiţit atunci când prima dintre fiicele lor s-a căsătorit cu un musulman, a doua cu un evreu şi cea de-a treia cu un chinez. Speranţele lor de o vedea, în sfârşit, pe una dintre ele căsătorindu-se la biserică s-au canalizat, aşadar, pe mezina, care, aleluia, tocmai a întâlnit un bun catolic.

 

 
 
14. My Best Friend's Wedding (1997) 
După ce Michael (Dermont Mulroney) îi spune prietenei sale cele mai bune, Julianne (Julia Roberts), că se va căsători în 4 zile, aceasta vine la Chicago pentru a-l ajuta în ceea ce privește nunta. Dar ea are de fapt intenția să oprească nunta și să-l fure pe mire de la viitoarea să sotie, Kimberly (Cameron Diaz). Așa că în următoarele 3 zile încearcă de toate pentru a-i desparți, dar nu reușește. Chiar în ziua nuntii, Julianne îi spune lui Michael că-l iubește și-l sărută, iar Kimberly asista la scenă. Astfel, Michael trebuie să se decidă pe cine iubește mai mult.
 
 
 
15. Father of the Bride (1991)
Tema tatălui hartuit de gândul că fiica să nu mai este un copil, ci o femeie matură, cu viață personală, care dorește să se căsătorească. Când, după mai multe luni de la nuntă, părinții afla că vor fi bunici, problemele se complică și mai mult. Dar stupoarea lor este fară margini, când descoperă că vor fi din nou părinți!
 

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!