Noutăți

Restaurante 07-10-2019 47304

11 restaurante pentru o nuntă restrânsă: unde poți organiza o petrecere reușită cu mai puțin de 100 de invitați

11 restaurante pentru o nuntă restrânsă: unde poți organiza o petrecere reușită cu mai puțin de 100 de invitați

O nuntă mică nu înseamnă neapărat un buget mic. O nuntă cu mai puțini invitați este o alegere pentru a-i avea doar pe cei mai dragi și apropiați oameni alături la evenimentul special. Este o sărbătoare intimă care îți oferă ocazia să te simți comfortabil și petreci mai mult timp cu fiecare din ospeții tăi. Vezi aici mai multe motive pentru a alege o nuntă mică, dacă încă nu ești convins(ă).

Dar de multe ori este dificil să găsești localul care va găzdi frumosul eveniment pentru că majoritatea sunt mult prea mari pentru nunta ta și impun un număr minim de invitați.

Iată de ce, Marry.md vă vine în ajutor cu o listă de sugestii de restaurante și localuri potrivite pentru nunți cu mai puțin de 150 de invitați. Voi pe care le-ați recomanda?

Butoiaș

Restaurantul unde toate visurile dvs. vor deveni realitate! Aici puteți sărbători o nuntă sau aniversare. Pentru a sărbători evenimentele importante din viata dvs. vă oferim 4 sali de banchet, cu o capacitate de la 50 pînă la 200 de oaspeți. Personal cu experiență, atmosfera de sărbătoare și o varietate de mâncăruri delicioase va face memorabil orice eveniment.

...

...
...

 

Plovdiv

Restaurantul Plovdiv dispune de spaţiu suficient pentru a găzdui în condiţii optime nunţi, botezuri sau orice alte evenimente importante. Este dotat cu două săli ce au o capacitate de până la 250 persoane (sala mare) şi de 100 persoane (sala mica). Pentru un plus de confort, restaurantul are şi o cameră pentru miri, amenajată cu gust.

Bucătăria este o combinaţie între preparatele tradiţionale şi internaţionale, diversificate într-o manieră iscusită şi originală de către maeştri în arta culinară.

...

...

 

Restaurant ”Murmur De Izvor

Restaurantul ”Murmur de Izvor” dispune și de o terasă în aer liber cu o capacitate de pînă la 80 de locuri , unde, pe toată durată evenimentului, vă puteți bucură alături de invitații dumneavoastră de aerul proaspăt al serii, sub cerul înstelat, și de priveliștea magnifică oferită de natură de prin împrejur. Iar în zilele calde de vară vă așteptăm în sânul naturii la terasele-foișor cu o capacitate de 20,30 și 40 de persoane.

...

...

 

Restaurantul ”Vila Noua”

Stilat, elegant și confortabil, deja doisprezece ani la rând restaurantul "Vila Noua" conferă evenimentelor de familie o notă inegalabilă de strălucire. Din momentul deschiderii și până în prezent, "Vila Noua" deja a găzduit mii de evenimente familiale, creând o atmosferă frumoasă și de neuitat pentru fiecare oaspete. 

Avem trei săli la dispoziția Dumneavostră. Prima, pentru 150 de oaspeți, va fi perfectă pentru sărbătorile generoase. A doua – pentru 90 de invitați – destinată unui cerc mai restrâns, dar uimește prin îmbinarea stilului clasic cu cel modern. A treia sală – pentru 50 de oameni – s-a situat la primul etaj, în perioada de vară aici puteți petrece sărbători cu un număr mic de oaspeți. Odată cu venirea frigului, aceasta devine locul tradițional de întâlnire și odihnă a tuturor celor care prețuiesc și iubesc măiestria culinară și deservirea «Vila Nouă».

...

...

 

Café de flore

Restaurantul are o capacitate de 90 de persoane și sala are o atmosferă comfortabilă, dar elegantă în același timp. Localul se află la un km de Chișinău și este parte a unei zone de agrement сu foișoare. Astfel, vă veți putea bucura de liniște și de grădina din fața restaurantului, unde puteți organiza momentul înscrierei civile și recepția oaspeţilor. Bucătăria este europeană și tradițională, iar echipa se recomandă a fi profesionistă și pasionată de a o oferi o deservire pe măsură.

......

 

 Saint-Tropez

Restaurantul este proaspăt deschis în 2018 și sala are o capacitate de până la 80 de invitați. Se află la Vadul lui Vodă, departe de forfota orașului, ceea ce cotribuie la sentimentul de intimitate pentru ceremonia ta. Dar cea mai bună parte este că pe lângă restaurant, complexul dispune de o pensiune cu camere de 2 persoane, pentru a vă putea odihni bine alături de oaspeți și continua distracția a doua zi la bazinul pensiunii. De asemenea, se pot organiza nunți în aer liber în sezonul cald.

...

...  ...

 

Belvedere

Restaurantul are o capacitate de la 50 la 150 de invitați și printre facilități dispune de zonă de relaxare cu canapele moi pentru a asigura odihna oaspeților, zonă pentru fumători, o terasă comfortabilă și parcare. Prețul pentru meniul de bază începe de la 450 lei, iar lucrul cu care se remarcă cu adevărat restaurantul este faptul că oferă posibilitatea clienților de a aduce băuturile alcoolice proprii.

  ... 

Restaurantul de Vis

Locația acestui restaurant care poate găzdui până la 180 de persoane corespunde cu numele lui și este cu adevărat de vis. Îl găsiți la Trebujeni, Orheiul Vechi, într-un cadru idilic, cu stâncile din lunca Răutului din spate și se potrivește unei nunți rustice sau în stil etnic.

...
...

...

Select

Pe lângă decorul minimalist și modern care face sala potrivită pentru orice stil de nuntă, restaurantul Select pare să investească mult în relațiile cu clienții și oferă suport extensiv pentru organizarea evenimentului tău și multe servicii complementare pentru conveniență. Sala Neoclasic este încăpătoare pentru o nuntă de până la 100 de persoane și este dotată cu 2 ecrane de proiecție, sistem de sunet și iluminare color și dispune de zonă lounge, pentru fourchette și artiști, cameră de joacă pentru copii și odaie hotelieră pentru miri. Iar pentru perioada rece a anului restaurantul oferă clienților săi 15% reducere.

 ...

 

PorterYard Banquet hall

Porter Yard Banquet Hall – restaurant pentru nunta până la 60 de oameni, localizat în sectorul botanica, un sector liniștit și sigur.

Sala de banchete spațioasă este perfectă pentru evenimente de oricare nivel: jubileuri, nunți, sărbători de familie, cumetrii, corporative, conferințe și altele.

Interiorul elegant se potrivește cu atmosfera festivă și poate fi completată cu orice decor. În interior, camerele sunt în culori deschise, iar interiorul este decorat în stil minimalist. Ne-am concentrat asupra detaliilor: ferestre panoramice mari, alocarea corespunzătoare a spațiului, spațiu liber pentru dans și concursuri.

Mai multe detalii puteți vedea aici

...

Complexul "CODRU"

CIC CODRU" este un ansamblu ce adăpostește trei restaurante, un hotel și alte facilități ce sunt menite să vă aducă buna dispoziție pe mult timp înainte!

Complexul se află în cartierul Telecentru din capitală pe strada Spicului, 6 și se întinde pe o suprafață generoasă de circa 70 de ari. Fiind ferit de aglomerația orașului, în curte a fost amenajat un parc de toată frumusețea, cu o mulțime de flori și arbuști decorativi iar în centrul acestuia se află un havuz care te încântă cu susurul picăturilor de apă.  

Cele trei săli de restaurant sunt realizate în stil clasic doar că sunt definite de elementele de decor care le oferă o atmosferă caldă și primitoare astfel ca fiecare din invitați să se simtă plăcut! Sala Little Hall are un șarm aparte datorită confortului pe care îl oferă. Deși sala este concepută doar pentru 90 de persoane, aceasta este perfectă pentru festivitățile de familie, zile de nașteri, onomastici,botezuri sau pentru a petrece clipe minunate alături de prieteni. Mai multe detalii vedeți aici

...

...

...

Marry.md îți urează pregătiri ușoare și clipe de neuitat de la ceremonia ta!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!