Noutăți

Restaurante 02-10-2017 25998

10 cele mai bune restaurante de nunți potrivit cititorilor marry.md

10 cele mai bune restaurante de nunți potrivit cititorilor marry.md

Alegerea unui restaurant pentru nuntă este o decizie importantă. Sala de banchet trebuie să corespundă cu ceea ce vezi în mintea ta când îți imaginezi locul ideal pentru nuntă, trebuie să fie pe măsura bugetului și nu mai puțin important, să fie încăpătoare pentru toți invitații. Moldova nu duce lipsă de restaurante și totuși, când privești în această mare întinsă, nici nu știi ce să alegi.

Noi știm că o recomandare sinceră cântărește mai mult decât orice anunț publicitar, astfel, am făcut un Top 10 al celor mai recomandate restaurante de către cititorii site-ului nostru. 

1. White Hall

Dacă vreți ca nunta voastră să semene a poveste, alegeți restaurantul White Hall. Decorul pastelat va da o notă de bun gust și minimalism, calități tot mai căutate la spațiile pentru ceremonii. 

Puteți face un tur virtual al restaurantului accesând aici

...

2. Marry Me Banquet Hall

Marry Me e un restaurant de o solemnitate regească! Tavanele înalte și decorul alb, dar cu textură neobișnuită o să vă capteze atenția pe loc. Pentru o seară de neuitat, puteți alege una dintre cele 3 săli ale restaurantului, acestea pot găzdui de la 30 la 300 de invitați. 

...

3. Select

Sala de nunți Select se remarcă prin profesionalismul cu care toată echipa abordează oaspeții și evenimentele lor. Una dintre principalele valori ale restaurantului este flexibilitatea și orientarea către client, în dependență de dorințele dvs. puteți avea parte de ajustări în decor, oferte speciale și reduceri. 

Restaurantul dispune de trei săli de nunți și două terase spațioase :
- Sala Select, până la 30 de persoane;
- Sala Neoclasic, până la 100;
- Sala Fusion, până la 250 de invitați.
 
...
 

4. Diva Banquet House

La restaurantul DIVA Banquet House poate fi organizată orice tip de festivitate: nuntă, cumetrie, serată corporativă, zi de naştere sau jubileu, fourchette, și pentru acest fapt este îndrăgit de mulți clienți. Capacitatea sălii este de 160 de persoane, iar atenția pe care personalul o acordă tuturor detaliilor este impresionantă. 

...

5. Belvedere

Belvedere reprezintă nu doar o simplă reflectare a celor mai desăvârșite așteptări, ci și o ideală sală de ceremonii de orice fel. Fiindcă fiecare cuplu vrea ca sala de nuntă să fie personalizată și ține să o completeze cu decorații, vă zicem că nuanțele de decor ale restaurantului Belvedere - alb și auriu -  se adaptează oricăror completări, contribuind la crearea atmosferei plăcute și festive totodată. 

...

6. Poseidon

Acest local este aproape unic de felul său căci se află pe malul râului Nistru și oferă oaspeților săi priveliști nemaipomenite. Dacă căutați un loc liniștit, retras și rafinat pentru a vă celebra mariajul, acesta este! Sala are o capacitate de 150 de persoane. 

...

7. Vila Nouă

Stilat, elegant și confortabil, deja doisprezece ani la rând restaurantul Vila Nouă conferă evenimentelor de familie o notă inegalabilă de strălucire. Succesul obținut de Vila Nouă este bazat pe profesionalismul și responsabilitatea atât a conducerii, cât și a întregului personal. Aici sunt luate în considerație dorințele fiecărui oaspete. Restaurantul dispune de 3 săli: pentru 150 de oaspeți, pentru 90 de oaspeți și pentru 50 de oaspeți. 

...

8. Miadora

Miadora este unul dintre cele mai elegante și romantice locuri din Chișinău. Cei 16 ani de experiență în organizarea evenimentelor promit deservire la un nivel înalt, greu de depășit, iar calitatea este cuvântul cheie ce descrie acest restaurant. Iar dacă cele spuse nu v-au convins, trebuie să vedeți grădina restaurantului, vă va face să vă îndrăgostiți iremediabil. 

...

9. Curtea Domnească

Dacă pregătiți o nuntă moldovenească tradițională, trebuie să alegeți și un loc potrivit, cu decor tradițional. Alegerea voastră ar trebui să se oprească la restaurantul Curtea Domnească din orășelul Cricova. Stilul tradiţional în care a fost conceput şi realizat acest local, combinat într-un mod armonios cu elemente de modernism, creează o atmosferă autentică. Restaurantul dispune de două săli de ceremonii, precum și o curte interioară, amenajate în stiluri distincte. 

...

10. Bordo

Restaurantul Bordo este locul unde eleganța și bunul gust se reflectă în fiecare detaliu al încăperii, în maniera și calitatea deservirii și chiar în gustul rafinat al bucatelor. Designul restaurantului este realizat în stil clasic, iar noblețea și farmecul interior îi sunt accentuate prin culori saturate de bordo, verde și picături de alb imaculat. Este o alternativă perfectă la clasicele săli de nunți albe. 

...

Țineți cont de recomandările noastre atunci când alegeți restaurantul pentru nuntă căci suntem siguri de calitatea serviciilor oferite de acestea. 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!