Noutăți

Organizare Nuntă 07-11-2019 619

Zona de agrement „Ciocârlia” – locul ideal pentru ziua nunții tale

Zona de agrement „Ciocârlia” – locul ideal pentru ziua nunții tale

Ai ales deja localul pentru petrecerea din ziua nunții tale? Dacă încă mai ești în căutare noi venim cu o veste bună pentru tine.

La zona de agrement „Ciocârlia” se deschide o sală nouă, care abia așteaptă să găzduiască cel mai frumos eveniment din viața ta. Capacitatea acestei săli este de 250 persoane, deci ,cheamă-i pe toți cei dragi, căci se găsește spațiu pentru fiecare. Spațiul imens al sălii îți permite să optezi pentru un decor vast, care se va încadra superb, indiferent de stilul acestuia.

...

Dacă optezi pentru o nuntă cu un număr mai mic de invitați, atunci și pentru acest tip de ceremonie găsești aici soluția ideală. Departe de solemnitatea și pompozitatea în exces, localul „Café de Flore”, care face parte și el din această zonă de agrement,  promovează ideea nunților intime, în cercul celor mai dragi oameni. În anturajul său plăcut, restaurantul poate găzdui până la 90 persoane, oferind bucate delicioase și o deservire impecabilă.

...

Localul se află la doar 1 km distanță de oraș, deci, nu ai bătăi de cap și nu pierzi timp pentru a te deplasa la fața locului. Acesta este amplasat armonios în mijlocul unei păduri de foioase. Îți imaginezi cât de speciale vor fi fotografiile într-un asemenea cadru natural?

...

...

Încadrat în inima pădurii, cu multe spații verzi, restaurantul conferă evenimentelor o notă relaxantă atât de necesară pentru reușita evenimentului. Combinaţia dintre lemn, piatră şi fier forjat conturează frumuseţea naturii, creând ambientul necesar pentru un eveniment cu adevarat unic. Pe un asemenea fundal pot fi realizate chiar și cele mai inedite idei în plan de design, dar și fotografiile din ziua nunții tale vor avea o alură minunată. Puteți opta pentru un eveniment tematic susținut de decorațiuni speciale, iar pentru o nuntă de mare efect vă punem la dispoziţie grădina vesel colorată, care cu siguranţă va face unic momentul înscrierei civile sau recepția oaspeţilor.

...

 

...

Oferta restaurantului cuprinde o paletă variată de preparate din bucătăria europeană și tradițională, evidențiindu-se prin gastronomia fină. Atmosfera unică și relaxantă, barul modern cu o gamă variată de băuturi și bucătăria gustoasă vor face ca fiecare invitat prezent la nunta ta să se simtă confortabil.

Crezi că s-ar potriva nunții tale? Nu mai sta pe gânduri. Intră la un ceai și vezi cu ochii tăi.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!