Noutăți

Curiozități 27-02-2019 767

Vloggerița Gabriela Cojocaru a rupt „colacul miresei” la o emisiune TV în China, moment devenit extrem de popular pe internet

Vloggerița Gabriela Cojocaru a rupt „colacul miresei” la o emisiune TV în China, moment devenit extrem de popular pe internet

Vloggeriță populară în China, moldoveanca Gabriela Cojocaru îi cucerește pe chinezi nu doar cu frumusețea sa, ci și „exotismul” moldovenesc. Cum a ajuns colacul ritualic de la nunțile moldovenești în topul vizualizărilor a relatat ea.md.

Tradiția de rupere a colacului miresei le-a venit pe plac chinezilor. „Vinovată” de acest lucru se face Gabriela Cojocaru, tânăra de doar 23 ani, stabilită în China, care își construiește pas cu pas o carieră de succes în țara care a găzduit-o. 

...

Acum câteva săptămâni, Gabi a participat la o emisiune de dating extrem de populară în China. După ce s-a prezentat și i-a învățat pe chinezi cum se pronunță corect numele ei, dar și unde se află Moldova, aceasta le-a arătat un filmuleț emoționant cu părinții ei.

Când, în sfârșit, a rămas cu doi pretendenți la inima ei, Gabi i-a pus la încercare pe aceștia și le-a făcut cunoscută tradiția moldovenilor de a rupe colacul miresei, fără însă de a le spune care este semnificația ritualului. Dacă primul tânăr a rupt în jumătate colacul, atunci cel din urmă a preferat să i-l ofere întreg.

...

Gabriela ne-a dezvăluit că nu s-a așteptat ca momentul în care rupe colacul miresei să ajungă viral pe rețelele de socializare chineze, strângând peste 40 milioane de vizualizări. În același timp, ediția din acea zi a depășit toate emisiunile după rating, ajungând în topul audiențelor, lucru extrem de rar pentru o emisiune de acest gen.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!