Noutăți

Povești adevărate 03-07-2017 815

(Video) Și-a luat iubita la o plimbare cu avionul și a păcălit-o că are probleme cu motorul. Ce a urmat a cucerit inimile tuturor

(Video) Și-a luat iubita la o plimbare cu avionul și a păcălit-o că are probleme cu motorul. Ce a urmat a cucerit inimile tuturor

Un pilot amator a decis să-și ceară iubita în căsătorie într-o manieră extremă, în timpul unui zbor în care s-a prefăcut că are o defecțiune la motor.

 

61891328

 

Anthony Bordignon și-a invitat iubita cu care avea o relație de 2 ani de zile, Katherine Wareham, să se plimbe cu avionul și a filmat în secret toată întâmplarea. La un moment dat i-a spus că nu mai poate controla avionul și a rugat-o să citească o listă cu instrucțiuni fără să intre în panică.

 

"Verifică inelul de zbor să fie activat", "Inițiază procesul inelului de logodnă. Urmează pașii 11 și 14", citește tânăra de pe foaie. Când ajunge în final să citească cererea în căsătorie tânăra strigă: "Te urăsc", după care izbucnește în lacrimi.

 

Cu toate acestea ea continua să citească? "Pilotul îl va iubi pe pasager pentru totdeauna? Verificat. Te vei căsători cu pilotul?", citește ea, plângând înfundat.

 

În final, ea a acceptat cererea în căsătorie.

 

Sursa: ProTV

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!