Noutăți

Tortul Miresei 29-06-2017 1805

(Video) Așa nu trebuie să arate tortul miresei!! Colecția de 10 torturi care ar face să plângă orice mireasă în ziua nunții

(Video) Așa nu trebuie să arate tortul miresei!! Colecția de 10 torturi care ar face să plângă orice mireasă în ziua nunții

Pentru majoritatea cuplurilor, ziua nunții este unul dintre cele mai importante momente din viața lor. Nunta este meticulos planificată, toate rudele și toți prietenii sunt luați în considerare, iar viitorii miri se gândesc cu emoție la viitorul care-i așteaptă în față. 

Realizarea tortului de nuntă este un aspect pe care nu ai vrea să-l neglijezi. Știm că sunt foarte multe costuri în această perioadă, dar nu ai vrea să ai parte de un eșec precum cele pe care urmează să le vezi. Fotografiile de nuntă, tortul și rochia miresei sunt detalii care contează foarte mult în organizarea unei nunți.

De obicei, se fac niște fotografii minunate, care marchează această zi. Nu este cazul și fotografiilor de mai jos, care au fost un eșec lamentabil, în special datorită faptului că torturile au fost o adevărată catastrofă a naturii. 

Cine s-ar fi înfruptat din asemenea torturi la o nuntă?! E greu să ne dăm seama, cert este că fotografiile pe care urmează să le vedeți în video-ul de mai jos nu sunt deloc ceva la care te-ai fi așteptat! 

Click pe video! Dă mai departe dacă te-ai amuzat!

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!