Noutăți

Accesorii Nuntă 24-06-2019 1948

Unde găsești cele mai frumoase coronițe

Unde găsești cele mai frumoase coronițe

Dragele noastre miresuici, știm că în ziua nunții vă doriți să arătați impecabil și foarte foarte frumoase. Bineînțeles, emoțiile de bucrurie și de dragoste vor fi cele care vă vor face să sclipiți! Totuși, știm cu toate că suntem mereu în căutarea rochiei perfecte, buchetului perfect, coafurii ideale etc. etc., iar, mai nou, și coronițele au devenit un accesoriu foarte căutat pe care, dealtfel, îl puteți purta nu doar la nuntă, dar și la oricare alte petreceri sau ceremonii.  

Coronițele sunt și ele de diferite tipuri și stiluri. Precum suntem în plină vară, probabil că ați vrea să optați pentru una confecționată din flori (fie naturale, fie artificiale, dar cu aspect viu), dar, în dependență de stilul rochiei sau a decorului de nuntă, veți opta pentru coronițe în stil mai elegant, fie din pietre decorative, fie în stil de diademă, cunună sau bentiță.

Vă propunem mai jos o listă bogată de locuri, din care puteți găsi coronița potrivită vouă. 

... "Biano"- accesorii pentru mirese realizate handmade și la comandă, pentru un look de mireasă chic. O combinație fină din diferite forme și mărimi de cristale, și pietre Swarovski va infrumuseța orice coafură de mireasă.

...

...

...

... Studioul de floristică și design "BUKETIO", care vă mai propun și alte servicii precum confecționarea buchetului miresei, crearea butonierelor (pentru piept și pentru mână) și chiar și decorarea sălii sau înregistrarea căsătoriei. Pe lângă acestea, "BUKETIO" lirează în toată țara.

...

...

 

... Victoria AM-Accessories

...

...

... Silvi ByArt

...

... DECO Clay Moldova-Romaniacare vă propun și o gamă de accesorii din lut polimeric, care sunt ușurele și comfortabile pentru coafură

...

...  LiuWhite Bridal Accessories

...

...

... Coronite Elysa Cu Dragoste

...

... Lilibeth shop

...

... Mariette Accessories

...

... ZZ Art handmade

...

... Elen accesories

...

... De asemenea, puteți apela la artiștii care confecționează accesorii handmade: 

Florist Yana Tarasyuk

...

Alexandra Noroc

...

Victoria Boaghi

...

TrendFlowers Mătasă Anna

...

Ana Bijuterii Confectionate Manual

...

... Și nu în ultimul rând (mai ales dacă vă presează bugetul) puteți merge la centrele noastre comerciale cum ar fi Gemenii, Unic, Jumbo sau chiar și la Piață unde, de asemenea, veț găsi o varietate mare de accesorii pentru nuntă.

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!