Noutăți

Cuplu și sex 11-03-2019 725

Un avocat a organizat un proces fals ca să-și ceară iubita în căsătorie!

Un avocat a organizat un proces fals ca să-și ceară iubita în căsătorie!

Brandon Dinetz și Jen Lettman, ambii în vârstă de 28 de ani, sunt amândoi avocați. Brandon a petrecut cinci luni pentru a organiza un proces fals, la finalul căruia a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, care nu și-a dat seama de planul bărbatului. În auditoriu erau 17 prieteni sau rude ale celor doi tineri, a dezvăluit dailymail.co.uk.

Când s-a decis s-o ceară de nevastă, Brandon a știut că are mult de muncă ca s-o surprindă pe prietena lui. Ea a reușit să atragă în planul lui un judecător, un avocat al apărării și un fals inculpat. Și apoi i-a spus lui Jen că nu poate lipsi de la pledoaria lui finală în acest „proces” greu. „A fost cea mai mare surpriză trăită vreodată. Îi stă în caracter să facă gesturi ieșite din comun, dar de data aceasta a mers incredibil de departe. A fost incredibil”, a spus Jen, încă surprinsă de imensa surpriză care-i fusese pregătită.

...

Brandon și Jen s-au întâlnit în 2016, având o relație strict profesională, care, însă, curând, s-a transformat într-o poveste de dragoste. Deși credea că-l cunoaște bine pe iubitul ei, Jen nu s-a gândit că acesta a mințit-o când i-a spus cât de important este pentru el să vină în sala de judecată. „Mereu am vorbit despre căsătorie și amândoi știam că vom ajunge să fim pentru totdeauna împreună, dar nu m-am gândit că ne vom căsători atât de rapid”, a mai explicat Jen. 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!