Noutăți

Rochii de Mireasă 17-10-2019 1064

Tu ce ai făcut cu rochia ta de mireasă?

Tu ce ai făcut cu rochia ta de mireasă?

Ai avut parte de o nuntă ca-n povești, la care tu te-ai simțit regina serii, datorită rochiei tale. E prea scumpă și dragă, dar oricum după câteva luni de la marele eveniment te gândești totuși ce ai putea face cu rochia ca să nu ocupe în zadar spațiul în șifonier.

... ...

  • Poți transforma rochia în una mai simplă, pe care o poți îmbrăca la o ocazie. Dacă aceasta este alcătuiră din două piese, atunci poți utiliza corsetul ca piesă vestimentară unică, asortându-l cu o pereche de pantaloni evazați sau cu o fustă largă până în pământ. Cu siguranță îți va trezi amintiri plăcute ținuta, de fiecare dacă când o vei îmbrăca.
  • Mai nou, miresele își schimbă culoarea rochiilor de mireasă, apelând la serviciile profesioniștilor. Astfel dai ținutei tale un aer nou și o poți îmbrăca la un eveniment special.

         ... ...

  • Este o ocazie perfectă de a organiza o petrecere tematică alături de prietenele tale, care tot încă mai păstrează rochiile de mireasă. Plimbați-vă prin oraș îmbrăcate în ținutele de la nuntă și organizați o fotosesiune. Cu siguranță vă veți încărca de energie pozitivă pentru mult timp înainte.
  • Organizați un shooting cu genericul TRASH THE DRESS. Imortalizați momentul în care se aruncă pete de culoare pe rochie și cu siguranță veți avea parte de cele mai inedite fotografii. Aceasta în cazul în care doriți să faceți ca mai deosebit cu rochia din ziua nunții.

...

...

  • Dacă însă ții prea mult la rochia ta de mireasă și nu îți imaginezi cum ai putea să o schimbi cumva, atunci o idee bună ar fi să o depozitezi într-o cutie și să o păstrezi pentru a o arăta fiicei tale, care cu siguranța va fi curioasă să o vadă.
    ...

Deci, ce faci cu rocha ta? Spargi tiparele sau totuți o păstrezi așa intactă?

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!