Noutăți

Organizare Nuntă 10-12-2020 1074

Tot ce trebuie să știi despre serviciul de catering. Când? De ce? Cum?

Tot ce trebuie să știi despre serviciul de catering. Când? De ce? Cum?

Serviciile de catering: Definiție

Companiile de Catering definesc acest termen ca activitatea de preparare, furnizare, prezentare și servire a unor preparate culinare – de obicei gourmet – reci și/sau calde, sărate și/sau dulci și/sau băuturi, în mod profesional, pe baza unui contract, pentru evenimentele mari cu un număr mare de clienți, cum ar fi nunțile sau evenimentele corporative. 

În acest articol o să indicăm toate evenimentele când aveți nevoie de o firmă de catering și veți afla care sunt avantajele contractării unei firme de catering.


Când avem nevoie de o firmă de catering?

Serviciul de catering este potrivit consumului public sau privat, în diverse spații, în diferite stiluri, conform evenimentului și nevoilor clientului.

Există mai multe tipuri de catering. Despre acestea veți citi în continuare. Și dacă veți considera ca ar fi util pentru evenimentul DVS. un asemenea serviciu noi vă recomandăm să apelați la firma Amaris Catering Service. 

Pentru preparea bucatelor, echipa Amaris Catering Service folosește produse de cea mai înaltă calitate. Invitații evenimentului cu siguranță vor rămâne mulțumiți, întrucât bucatele sunt cu adevărat delicioase, iar deservirea este la cel mai înalt nivel.

...

 

CATERING - COFFEE BREAK

Folosit de obicei cu prilejul cursurilor, seminariilor, training-urilor și a diferitor întâlniri de afaceri, coffee break-ul asigură participanților doza de energie necesară și este un bun prilej de socializare. Prin urmare, un coffee break bine organizat este un factor cheie în succesul evenimentului dumneavoastra.

...

 

CATERING – BUFET FINGER FOOD

Aperitivele finger food sunt soluția optimă pentru evenimentele unde obiectivul este de a furniza oaspeților mici gustări savuroase acompaniate de șampanie sau vin. De asemenea, gustările finger food sunt folosite la anumite ceremonii, înlocuind aperitivele tradiționale pentru bufete calde, la petreceri BBQ sau welcoming.
... 

 

CATERING – BUFET SUEDEZ

Bufetul Suedez reprezintă o soluție perfecta pentru evenimente cu un număr mare de invitați, oferind avantaje chiar și în plan de buget. Conceptul acestui tip de serviciu constă în amplasarea bucatelor
în spațiul de desfașurare al evenimentului, iar oaspeții, intr-un mod ușor și relaxat, se pot servi singuri din ce doresc și cât doresc.
 ...

 

CATERING – BANCHET

Banchetul este unul din cele mai prestigioase modalităti de organizare a mesei. Spre deosebire de finger food și bufetul suedez, oaspeții sunt așezați la masă, în timp ce ospatarii deserves reânnoind băuturile în pahare și schimbând felurile de bucate.
... 

 

CATERING – BARBEQUE PARTY

Petrecerile în aer liber alături de prieteni, familie, colegi sunt mereu un prilej de dispoziție bună. Cu serviciul de catering – barbeque party, puteți amplifica plăcerea petrecerii cu o deservire calitativă și bucate gustoase din partea bucatarilor.
...
 

 

OFFICE CATERING

Meniurile sunt create în funcție de bugetul clienților fără a face rabat la calitate. Potrivit pentru companiile care doresc să își manifese grija față de angajații săi, să crească productivitatea angajaților și să le obțină devotamentul.
...
 
 Printre avatajele de bază ale firmelor de catering enumerăm:
  • Posibilitatea de a personaliza meniul;
  • De regulă mesele au un aspect mult mai estetic comparativ cu mesele preparate în restaurante;
  • Firmele de catering sunt foarte flexibile la modificările intervenite (nr de clienți, schimbarae meniului, etc.);
  • Firmele de Catering oferă servicii complementare, astfel economisiți timp și efort.
 

Bucatele gustoase asigură buna dispoziție invitaților tăi pe tot parcursul evenimentului. Alege cu atenție firma de catering pentru a-ți manifesta grija și mulțumirea față de persoanele importante din viața ta!   
 

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!