Noutăți

Organizare Nuntă 21-11-2019 3174

Tortul miresei: tendințe pentru sezonul 2019-2020

Tortul miresei: tendințe pentru sezonul 2019-2020

Tortul miresei este un atribut esențial, atunci când vine vorba de pregătirile pentru unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața ta. Este deja cunoscut faptul că în fiecare an patiserii vin cu noutăți de-a dreptul impresioante, de care nici măcar nu ai auzit. Deci, care sunt noile tendințe ale sezonului de nunți 2019-2020? În acest an, tortul de nuntă se joacă cu textură, culoarea și forma. Dacă sunteți indeciși în alegerea unui tort de nuntă, ați putea fi inspirați să încercați unul dintre aceste torturi!

... ...

Tortul de nuntă negru

Înainte de a pune sub semn de întrebare alegerea unui asemenea tort pentru sărbătoarea voastră, ai puțină încredere în sfaturile specialiștilor.  Doriți să faceți ceva diferit de tradiționalul tort de nuntă alb? Una dintre tendințele pentru tortul de nuntă în 2019 este tortul negru. Un tort negru este exact opusul tuturor celor clasice. Doar pentru că este negru nu înseamnă că nu poate fi elegant, totuși. Florile plasate strategic fac din acest tort negru unul frumos și romantic. Tortul de nuntă negru este una dintre tendințe pentru tortul de nuntă în anul 2019-2020.. Un tort negru de nuntă este cu siguranță ceva ce oaspeții dumneavoastră nu vor uita.

... ...

... ...

Tort de nuntă înconjurat de verdeață

Tendințele pentru tortul de nuntă în 2019-2020 evocă o senzație naturală, încorporând un pic de natură pe fiecare strat al tortului cu verdeața din frunze. Această tendință este perfectă pentru nunțile rustice, în aer liber sau bohemian. Adăugarea unei baze de lemn sau elemente din lemn vă ajută să înfrumusețați aspectul tortului chiar mai mult. Nu puteți să dați greș cu un tort de nuntă în nuanțe de alb și verde la o nuntă de vară, mai ales când toată lumea adoră un tort de nuntă delicios!

... ...

Tort de nuntă cu texturi unice

Textura face totul un pic mai interesant. Una dintre tendințe pentru tortul de nuntă în acest sezon este încorporarea texturii în deliciosul desert. Această tendință specifică implică modelarea tiparelor în glazură sau folosirea glazurii pentru a crea forme. În multe feluri, cofetarul își asumă rolul de sculptor pentru a face aceste texturi unice. Adăugarea unei texturi în tortul de nuntă poate face cu adevărat ca acesta să iasă în evidență și poate fi foarte unic. Puteți obține idei de aproape oriunde și puteți să le încorporați în tortul de nuntă ales.

... ...

... ...

Tort de nuntă din macaroons

Nu ești fan al unui tort de nuntă tradițional? 2020 este anul tău! În fruntea tendințelor pentru tortul de nuntă în acest an se numără și tortul de nuntă din macarrons. Acesta este un alt mod prin care puteți să va hrăniți invitații la nuntă. Acestea sunt delicii gustoase, pe care toată lumea le iubește și sunt cu mult mai puțin costisitoare decât un tort tradițional de nuntă. Dacă va distrează ideea de a servi macaroons în ziua nunții, va puteți inspiră pe internet pentru alte torturi din macaroons.

... ...

... ...

Tort de nuntă cu un singur nivel

Acest tort de nuntă este perfect pentru nunți mici. Poate părea o idee simplă, dar, ați văzut un tort de nuntă cu un singur nivel? Dacă căutați să încercați ceva diferit, dar totuși doriți un design clasic al tortului, cereți cofetarului să rămână la un singur nivel. Tortul de nuntă nu trebuie să fie de zece niveluri înalte pentru a fi absolut fabulos! Un tort de nuntă cu un singur nivel este modalitatea perfectă nu este doar pentru a economisi bani pentru nuntă, ci și pentru a avea un tort de nuntă tradițional. Dacă căutați o alternativă pentru torturile de nuntă cu model turn, atunci aceste torturi mici pot fi pentru voi.

... ...

... ...

... ...

Cam astea sunt tendințele în materie de torturi. Nouă ne-au plăcut mult, mai ales că pe lângă aspectul estetic arătă atât de delicios. Ce ziceți?

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!