Noutăți

Rochii de Seară 19-09-2018 1661

Ținutele albe ale vedetelor la Premiile Emmy 2018 - inspirație pentru MIRESE

Ținutele albe ale vedetelor la Premiile Emmy 2018 - inspirație pentru MIRESE

Ediția din acest an a Premiilor Emmy a adus și foarte multe apariții suprinzătoare. Starurile au strălucit pe covorul roșu! 

Se pare că anul acesta trendul care a dominat gala Premiilor Emmy a fost compus din foarte multe rochii de culoare albă. De la rochii mulate pe corp și cu decolteu senzual, la ținute largi, elegante, albul s-a purtat în diferite moduri și stiluri. De aceea, toate aceste rochii sunt minunate surse de inspirație pentru viitoarele mirese care încă nu știu ce formă a rochiei să-și aleagă. 

......

Actrița Kristen Bell, nominalizată pentru rolul ei din serialul de comedie „The Good Place” a purtat o rochie albă, pe corp, dar cu mâneci. Soția lui Justin Timberlake, Jessica Biel, a strălucit și ea într-o rochie albă, care i-a definit siluata suplă și rafinamentul. 

......

Cea care a întors însă cele mai multe priviri a fost cu siguranță actrița Scarlett Johansson. Frumoasa hollywoodiană a purtat o rochie albă, cu un decolteu generos, care i-a pus în valoare bustul natural invidiat de milioane de femei din întreaga lume!

......

Ți-am pregătit mai jos alte câteva vedete care au purtat alb imaculat și au arătat superb și sperăm că vei găsi tipul de rochie potrivit ție:

......

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!