Noutăți

Modă 11-12-2019 2124

Ținute pentru Revelion 2020

Ținute pentru Revelion 2020

Anul Nou se apropie cu pași grăbiți. Începem deja să alegem cadouri pentru cei dragi și desigur ne gândim la ținuta pe care o vom avea la trecerea dintre ani. Tendințele pentru look-ul de Revelion în acest an sunt vaste. Poți alege paiete, cu care nu dai greș niciodată. De asemenea, poți alege rochia roșie, mai ales dacă crezi în superstiția potrivit căreia roșul purtat în noaptea de Revelion aduce noroc. Rochia neagră va fi mereu actuală, iar dacă vrei să fii cu adevărat în tendințe poți alege o rochie albastră, aceasta fiind culoarea anului 2020.

...

Rochia roșie

Roșul este poate una dintre cele mai căutate culori pentru petrecerea de Revelion. Cu o rochie roșie nu doar că vei atrage atenția tuturor, dar vei respecta și tradiția potrivit căreia este bine să porți această culoarea la trecerea dintre ani.

... ...

...

Rochia neagră

Rochia neagră accesorizată corespunzător te poate scoate oricând din impas, fie că vrei ținute de Revelion sau pentru orice alt eveniment.

... ...

......

... ...

Rochia albastră

Albastrul de orice nuanță este culoarea anului 2020, astfel că vei fi cu siguranță în tendințe dacă alegi această culoare pentru petrecerea de Revelion.

... ...

... ...

Ținutele cu pantaloni sunt și ele o alegere perfectă. Poți opta pentru diverse culori și texturi și, chiar pentru clasici jeanși, dacă accesorizezi ținuta corespunzător. Și în acest caz, paietele pot face minuni.

... ...

... ...

Rochia cu paiete

În secolul XXI, rochiile cu paiete au devenit deja o alegere „clasică”. Aurie, argintie sau de orice altă culoare, rochia cu paiete estevedeta petrecerilor de revelion. Scurte sau lungi, cu mânecă scurtă sau lungă, cu spatele gol sau nu, rochiile cu paiete sunt probabil cea mai „safe” alegere pentru seara dintre ani. Dacă ești atentă și la croi, rochia cu paiete îți poate avantaja trupul indiferent de înălțimea sau greutatea pe care le ai.

... ...... ...

Tu deja ai făcut alegerea sau încă mai stai la dubii? Îți sugerăm să vezi ce au cei de la salonul ”Milena”, salonul ”Casa Miresei Lavinia”, salonul "Maison Raquette", poate găsești ceva ce-ți cade tronc la inimă.

Sabi

Autor

Sabi Rafa

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!