Noutăți

Rochii de Seară 17-07-2019 2394

Ținute de seară deosebite la Showroom Amour

Ținute de seară deosebite la Showroom Amour

Marry.md ți-a prezentat mereu cei mai tari designeri și prestatori de la noi, fie că e vorba de rochia de mireasă, de fotograf sau de sală. Astăzi, te invităm să faci cunoștință cu Showroom Amour - un nou prestator de rochii de seară pe siteul nostru!

Prezența la un eveniment deosebit, cum ar fi o nuntă, un botez sau o petrecere, cere o pregătire aparte. În acest sens... trebuie să alegi ținuta vestimentară potrivită, apoi să mai alegi o coafură și un machiaj care să scoată în evidență frumusețea trăsăturilor tale, iar rochia de ocazie trebuie să fie aleasă cu cea mai mare grijă pentru ca tu să te bucuri de o apariție impresionantă, plină de stil și feminitate. Este important, de asemenea, ca aceasta să îți pună în evidență silueta corpului și să îți reflecte personalitatea.

...

De aceea, te invităm la Showroom Amour unde vei găsi rochii de seară care să te facă să strălucești la propriu și la figurat. Aici vei găsi cele mai stilate și deosebite ținute, fie că alegi o rochie de seară clasică din tul, sau una cu aplicații din dantelă, sau o rochie tip sirenă, sau una cu umerii goi. 

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

Așa că, te așteptăm la str. Armenească 18, între orele 10:00-18:00! 

P.S. Avem colecție nouă!

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!