Blog

Organizare Nuntă 14-11-2017 1471

Idei de servicii alternative care să uimească și să distreze invitații la nunta ta

Idei de servicii alternative care să uimească și să distreze invitații la nunta ta

Fiecare nuntă este unică, iar atunci când o organizezi, vrei ca serbarea nu doar să placă invitaților, ci să-i facă să vorbească despre ea, să-i minuneze astfel încât aceștia să plece cu cele mai frumoase amintiri. Probabi ai un buget de care trebuie să te ții, dar, să fim sinceri, vrei ca nunta ta să fie mai bună decât a vecinei sau a celei mai bune prietene, iar pentru asta, trebuie să faci ceva ce va impresiona, chiar dacă înseamnă că trebuie să treci peste bugetul stabilit. Dacă ești disperată ori, pur și simplu nu mai știi ce WOW poți crea la nunta ta, îți oferim noi câteva idei:

Ce-ar fi dacă portretul mireleui și al miresei vor fi realizate chiar în fața lor în doar 30 de minute? La finalul procesului, aceștia vor arunca cu pulbere de aur peste pânza neagră și vor scoate la iveală chipurile lor. Acest moment special, poate fi atât un cadou pentru miri, cât și un moment organizat (în secret) chiar de miri. 

...

 

Teatrul luminii și focului sunt niște maeștri ai iluziei și spectacolelor periculoase și fascinante. Fiecare acțiune a lor îți taie răsuflarea, iar show-ul este unul cu adevărat impresionant. Dacă nunta ta va avea loc într-un restaurant cu grădină sau curte, oferă invitaților voștri un show impresionant. 

...

...

 

Încă o idee de show care să „încingă” atmosfera - litere de foc. 

 

Creați o petrecere vie, cu miros de vară și zahăr dulce! Un stand cu vată de zahăr, care va îndulci invitații pe parcursul sărbătorii, îi va determina să facă multe poze colorate și să se bucure ca niște copii! 

...

 

În timpul nunții, fotograful nu mai reușește să surprindă toate momentele sau să facă 10.000+ de poze tuturor invitaților și prietenelor tale. Mai sunt soți și iubiți care s-au săturat să facă poze fetelor dependente de Instagram. Soluția pentru a-i face pe toți fericiți? O oglină magică! Mai exact, Magic Mirror, care face sute de selfie-uri și nu obosește! Fetele vor fi în al nouălea cer! Oglinda îți și printează pozele imediat!

...

...

 

O altă chestie, asemănătoare cu Magic Mirror, este Selfie Box care, cu drag îți va distra invitații, făcându-le poze și printându-le instant! E un cadou minunat atât pentru voi, mirii, cât și pentru invitați, căci veți avea poze de la nuntă încă înainte ca aceasta să se termine. 

 

Dacă ai și alte idei sau cunoști și alte servicii distractive pentru nuntă, scrie-ne un comentariu sau un mesaj! Vom actualiza cu drag articolul. 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!